USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку за добу – три ДТП із постраждалими, четверо людей у лікарні

18 Липня 2018 11:12
Минулої доби в обласному центрі Волині трапилося три автопригоди у яких травмувалося п’ятеро осіб, четверо із них у лікарні. За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Учора, близько 10 години, на вулиці Карпенка-Карого, 31-річна лучанка керуючи автомобілем «Renault Scenic», допустила наїзд на 31-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину по пішохідному переході (на фото). Потерпілого госпіталізували.

Згодом, на перехресті вулиць Ковельська-Чернишевського «Mercedes-Benz» не надав перевагу у русі та зіткнувся із автомобілем «Volkswagen transporter». Внаслідок ДТП 41-річна пасажирка «Mercedes-Benz» отримала тілесні ушкодження, її із травмами госпіталізували до лікарні.

64-річний водій автомобіля «Volkswagen» також травмувався, але не госпіталізовувався.

Ввечері цього ж дня, на пішохідному переході по проспекту Відродження під колеса легковика «Rover 400», під керуванням 33-річного місцевого жителя, потрапили дві лучанки, 54 та 58 років. Обох жінок госпіталізували.

За усіма фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus