USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку за п'ятьма адресами приберуть обмежувачі руху. Де саме

7 Жовтня 2022 13:54
На сайті Луцької міської ради опублікували проєкт рішення про впорядкування проїжджих частин вулиць та прибудинкових територій, на яких розміщені обмежувачі руху.

У міськраді повідомили, що обмежувачі заважають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки та проходу пішоходів, а також обмежують доступ до прибудинкових територій та підлягають демонтажу.

Демонтувати самовільно встановлені обмежувачі руху мають за п’ятьма адресами:

вул. Гулака-Артемовського, 7;

вул. Електроапаратна, 3 (шлагбаум);

вул. Конякіна, 25 (стовпці);

с. Тарасове, вул. Зоряна, 17 (шлагбаум);

с. Тарасове, біля магазину «Лісовичок» (шлагбаум).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Просто Показати IP 7 Жовтня 2022 15:47
На Кривом Валу приберіть!!!!
Александр -1 до Просто Показати IP 7 Жовтня 2022 18:05
Судячи по кількості знаків наголосу - то є ваша сама "серєзна" проблема на сьогодні.. Шлагбаум стоїть та буде стояти. Рішення по ньому - прийнято міською владою , яка пішла назустріч людям що проживають на цій вулиці , їхнім родинам , всім іншим громадянам що пересуваються по цій вулиці , дітям , що відвідують музичну школу. Безпека людей , життя , та здоров'я повинні бути завжди в приоритеті.
До Просто до Просто Показати IP 7 Жовтня 2022 19:34
Вулиця Кривий Вал є дуже давньою та вузькою. Ганки мешканців виходять просто на дорогу, тому ширина тротуару не відповідає нормам та немає можливості пересуватись мамам з колясками та інвалідам. Тому міська влада прийняла вірне рішення про обмеження руху транспорту. Крім того вулицею пересувається багато дітей в музичну школу та ляльковий театр а також тих які там проживають.
Олександр Показати IP 7 Жовтня 2022 17:14
Ні в якому разі на Кривому валу не прибирати.. А то за декілька днів буде бруківка як навпроти міської ради.Хоть одна старовинна вулиця буде спокійна без реву машин і смороду вихлопних газів.
Яша Показати IP 7 Жовтня 2022 19:16
Приберіть шлагбаум між будинками 5 і 9 на бульварі дружби народів а також заберіть звідти смітьеві баки а то завжди там бардак а також туди також не доїде швидка і пожежна
Місцевий Показати IP 11 Жовтня 2022 21:48
с. Тарасове, біля магазину «Лісовичок» (шлагбаум). Більше проблем в даному районі не має? Дорогу зробили місцеві жителі !!! Стара зупинка на вул.Лісовій яка в аварійному стані не мішає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus