USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за понад пів мільйона продали ділянку на Шопена

27 Січня 2021 12:11
За понад 500 тисяч гривень продали земельну ділянку на вулиці Шопена в Луцьку.

Про це йшлося 27 січня під час засідання 5-ї сесії Луцької міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли проєкт рішення про продаж громадянину Калюху Володимиру Семеновичу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ (для обслуговування приміщення банку) на вул. Шопена, 1.

Відзначимо, що площа вказаної ділянки становить 0,0751 га.

Депутати затвердили ціну продажу земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення, визначену відповідно до звіту про експертну грошову оцінку, в сумі 561 тисяча 614 гривень.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Січня 2021 12:49
і де відбувались земельні торги ? В кабінеті ?
Анонім до Анонім Показати IP 27 Січня 2021 14:22
У вайбері!
реаліст Показати IP 27 Січня 2021 21:38
А учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни слабо виділити земельні ділянки?Відповідь держструктур при зверненні зазвичай шаблонна: немає вільних земель, не розроблені генплани населених пунктів, пропонують звертатися в держгеокадастр і т.п. і т.д. Всіляко уникають від цього питання на рівні міської влади та Луцької ОТГ, хоча землею не тільки в Луцьку, а й в прилеглих населених пунктах, як виявляється, приторговують. Агов, АТОшники, всі задоволені виділенням землі згідно закону? А чиновники, сидячи в теплих кабінетах, мабуть стали забувати завдяки кому вони в спокійній, мирній обстановці і надалі продовжують творити справи державної ваги?
Олександр до реаліст Показати IP 28 Січня 2021 13:22
Вистачить вже маніпулювати цим. ніби одним атошникам щось має належати... Така ділянка в центрі міста не може бути надана ні атошнику, нікому іншому, але тільки продана за ринкову ціну. А як 7,5 соток в самому центрі може вартувати всього 20 тисяч доларів - цікаве питання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus