USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку заблокують електронні квитки випускників

22 Червня 2020 15:06
У зв’язку із завершенням навчального року з 1-го липня розпочнуть процес блокування електронних квитків випускників 2020 року, повідомили в Луцькій міській раді.

Частина електронних квитків випускників, які мають право пільгового проїзду (повна пільга) відповідно до законів України, блокуванню не підлягають. Оновлення даних таких електронних квитків буде відбуватися під час щорічної актуалізації.

У Луцькраді просять стежити за балансом електронних квитків та не поповнювати їх після блокування. У випадку блокування електронного квитка із залишком коштів просять звертатися до оператора електронних систем ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» за адресою вул. Лесі України, 16а, м. Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 22 Червня 2020 17:48
Як так?Випускник,це коли отримав атестат про закінчення школи,а вони ще до 17 липня здавати будуть ЗНО...Цьогорічним випускникам і так не солодко,так ще й тут добиваєте.Вони три місяці сиділи вдома і не користувалися транспортом ,так для чого з 1 липня блокувати картки?
олег Показати IP 22 Червня 2020 18:15
80 процентів перевезень в маршрутках знову платять готівкою. Де контролери, де порядок, коли всі торкаються тих грошей то ж один зі способів передачі коронавірусу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus