USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку загинула жінка, яка вистрибнула з вікна коронавірусного госпіталю

25 Березня 2021 10:54
Жінка старшого віку випала з вікна 4 поверху коронавірусного госпіталю, який облаштували в окремому корпусі міського пологового будинку. Від отриманих травм вона померла.

Як зазначив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник директора міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, інцидент трапився сьогодні вранці. Жінка, віком понад 80 років, випала з вікна 4 поверху і від отриманих травм загинула.

Зі слів Смольянінова, наразі достеменно невідомо, чи це був нещасний випадок, чи самогубство, проте він зазначив, що хворі на коронавірус часто є емоційно нестабільними, і випадки, коли люди вистрибують з вікон лікарень під час лікування, трапляються і в Україні, і в світі.

Читати ще: «Панічні атаки та депресія»: волиняни – про психічні розлади після перенесеного COVID-19

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, жінці, яка випала із четвертого поверху лікувального закладу, був 81 рік. Тіло направили на судово-медичну експертизу. За фактом нещасного випадку відомості внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Нагадаємо, у Києві двоє людей вистрибнули з вікон лікарень, опорних для лікування пацієнтів хворих коронавірусом. У вересні 2020 року двоє чоловіків вчинили самогубство, вистрибнувши з вікна лікарні для хворих на COVID-19. А нещодавно у Маневицькій центральній районній лікарні хворий на коронавірус чоловік вчинив самогубство.

Дослідження свідчать, що кожна п'ята людина, яка поборола захворювання, отримала діагноз тривожний розлад, депресія або безсоння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
??? Показати IP 25 Березня 2021 11:09
А може там умови перебування хворих такі « класні», що через вікна люди « йдуть»?
! до ??? Показати IP 25 Березня 2021 11:54
Туди потрапяють щоб вижити, а не на курорт....
Оля Показати IP 25 Березня 2021 12:27
Умови там нормальні, просто коли полежиш там місяць, другий , а ще коли випишуть список що купити за свої кошти бо стандартне лікування не допомагає ......
Іван до Оля Показати IP 25 Березня 2021 21:40
Біда в тому, що наші лікарі розумні, але не мудрі - різниця нашої медицини від світової - залякати пацієнта, а не підбадьорити його
Ідарас Показати IP 25 Березня 2021 14:39
80 років, а така, як моя бабця з Мостицького району, вже слапва Богу покійна, говорила: ризьва!!!
совок Показати IP 25 Березня 2021 21:53
каждый день кто-то руки на себя накладывает в местных новостях - наверное от хорошей жизни
101 Показати IP 25 Березня 2021 23:02
Люди не пишіть дурниць, коронавірус провокує неврози, панічні атаки, та й взагалі негативно впливає на центральну нервову сисему, особисто стикався з такими проблемами у родичів і знайомих.
Я Показати IP 25 Березня 2021 23:46
Три тижднi назад мене виписали з цього вiддiлення пiсля одужання. Пролежала там майже два тижднi. Дуже вдячна усьому персоналу за лiкувння та гарне ставлення. Хворих багато, стан у бiльшостi тяжкий, переважно люди старшого вiку. Що найбiльше здивувало, що лiкування там повнiстю безкоштовне, на вiдмiну, як чула, вiд деяких iнших медзакладiв, що також лiкують ковiд. Пишу не в якостi реклами, просто все бачила на власнi очi.
Олександр до Я Показати IP 26 Березня 2021 15:05
Вочевидь тому й безкоштовне, що Ви, Богу дякувати, не були на грані й не потьребували чогось дорожчого. Припускаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus