USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку закривають «Динамо»

12 Квітня 2021 10:35
На початку квітня всі тренери ДЮСШ «Юний динамівець» офіційно перейшли на роботу до інших спортшкіл, а тренування припинили.

Спортшкола працюватиме лише до 23 травня, потім її закриють. Нині тут ще тренуються спортсмени з греко-римської боротьби та велоспорту, повідомляє телеканал «Аверс».

«Чого залишились? Бо ще до 23 травня будуть платити комуналку. Влітку всі тренери підуть у відпустки, а вже в вересні почнуть працювати на тих базах, де написали заяви. Така оптимізація пройшла», – пояснює керівник Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Юний динамівець» Володимир Каразія.

Тренери з боксу, важкої атлетики та дзюдо вже перейшли у «Колос». Хоча повноцінний тренувальний процес розпочнеться лише у вересні. Тут ремонтують зал боротьби, тут і тренуватимуться колишні вихованці спортшколи «Юний динамівець».

Зі слів керівника Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Ярослава Вітра, тепер усі ці вихованці представлятимуть їхню спортшколу.

Однак залишається відкритим питання, що буде з велосипедною базою, яка є на території «Юного динамівця».
«Ось на такій скромній базі готувалися чемпіони. А зараз нас попросили. Ну, хрест на нас поставили і все, більше нічого не можу сказати. Керівництво все знає. Спорт їм не потрібен, я так розумію», – з прикрістю констатує тренер з велоспорту Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Віктор Ковальов.

Читати ще: На Волині закрили 10 спортшкіл. Пояснили, чому

Ангеліна Римарчук лише починає зростати як професійна спортсменка. У велоспорті вже чотири роки. Хоче, аби велосипедну базу залишили на місці.

Наразі вирішується питання щодо продовження тренувань на базі інших спортивних шкіл, а також подальшого працевлаштування персоналу спорткомплексу. У цьому тренерсько-викладацькому складу ДЮСШ «Юний динамівець» активно допомагає міська влада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ЖКП Показати IP 12 Квітня 2021 12:05
Єслі в кранє нєт води - значіт випілі .... !
Їван з Гнідави Показати IP 12 Квітня 2021 12:08
І ніби у владі їх нема, а так р'яно відстоюють свої інтереси !
Авжеж Показати IP 12 Квітня 2021 12:58
Звичайно людям далеким легко переводити дітей з однієї школи до іншої, з однієї ДЮСШ до іншої... Да в нас зміна статі вже норма. Ну була в тебе мама Катя, буде мама Оля чи мама Вася, це ж так просто... Просто цим чиновникам люди не потрібні - їм потрібні ресурси, інакше б не тільки шукали можливість зберегти те що ще не дознищили, а й захищали те що є.
Микола Показати IP 12 Квітня 2021 15:21
В порівнянні з 2019 це є покращення. Привіт 73%, які зробили це.
Людина Показати IP 12 Квітня 2021 17:06
Сінагога!
Дімон Показати IP 12 Квітня 2021 17:11
Там просто комусь місце під забудову приглянулась Тай усе можна закривати А то томо місці щось построїти
Так нас! Показати IP 12 Квітня 2021 17:57
Ну це ж не залізниця, щоб її рятувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus