USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку замальовуватимуть рекламу наркотиків

9 Січня 2019 12:22
В обласному центрі Волині установи та підприємства будь-якої форми власності будуть замальовувати рекламу наркотиків.

Про це йшлося 9 грудня під час зустрічі зі ЗМІ за результатами наради з приводу обговорення актуальних питань щодо взаємодії з протидії збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, зокрема через інтернет, та інформування громади міста про шляхи протидії вказаному явищу.

Як поінформував начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області Володимир Костанюк, з ініціативи ГУНП у Волинській області за сприяння міської ради було проведено спільну нараду, до якої було залучено представників освіти, муніципальної варти, представників сфери ЖКГ. Отож, було досягнуто спільної згоди, що всі установи будь-якої форми власності при появи рекламних написів наркотиків мають замальовувати ці написи.

Також Володимир Костанюк пояснив, що сайти реклами наркотиків переважно створюють за кордоном, тож поліція не може вплинути на ці сайти.

«Сайти, як правило, зареєстровані не в Україні, і поки що немає механізму їх закриття. Тож, відповідно до кримінального проваджень, готуються спеціальні міжнародні звернення. Щодо поширення реклами у Телеграм, то співпраці наразі немає, адже це ресурс країни агресора – Російської Федерації. Люди, які живуть в Луцьку, організацією сайтів не займаються», - каже Володимир Костанюк.

Щодо відповідальності за написи, то за це передбачений штраф. З його слів, обговорювалося питання встановлення камер у місцях, де з'являються написи про наркотики. У місті таких «художників» близько 20.

«Наркотики – це загальна проблема для всіх. Ми повинні спільними зусиллями працювати над цією проблемою. В разі отримання інформації про осіб, які займаються цими написами, повідомляти про це правоохоронні органи», - підсумував Володимир Костанюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Правдоруб Показати IP 9 Січня 2019 12:30
Якщо поліція зобовяже продавців аєрозольної фарби брати паспортні дані покупців - написи пропадуть.
Тарас до Правдоруб Показати IP 9 Січня 2019 12:43
дурниця. Простіше блокувати ці сайти провайдерами
Кушнірчук Олександр до Тарас Показати IP 9 Січня 2019 13:00
100% дурниця. Тільки тут нюанс один витнчений дуже є. Знаєте що в карному розшуку міськвідділу поліції Луцька називають кіберзлочинами? Готові? Розміщення оголошень в інтернеті стосовно продажі холодної та вогнепальної зброї та наркотиків. Це вони класифікують як кіберзлочини, і, до речі, в них немає кому боротися навіть з такими "кіберзлочинами". От вони, бідолаги безпомічні, єдине на що здатні - замальовувати рекламу наркотиків по всьому місту. Матюкатися не буду, нелегко звичайно, але не буду.
Комп до Кушнірчук Олександр Показати IP 9 Січня 2019 15:02
А Яндекс и Вконтакте блокируем умело...
Правдоруб до Тарас Показати IP 9 Січня 2019 13:06
Змінити сайт питання кількох хвилин , це не вирішить проблеми а лише додасть її провайдерам.
Луцьк Показати IP 9 Січня 2019 12:46
А закладки по Луцьку хто кладе, теж з закордону приносять?
Кушнірчук Олександр Показати IP 9 Січня 2019 12:52
"Також Володимир Костанюк пояснив, що сайти реклами наркотиків переважно створюють за кордоном, тож поліція не може вплинути на ці сайти." Якщо у Володимира Костанюка стружка в голові, то хоч ви думайте що пишите. "За кордоном" - поняття, яке має виключно формальне відношення до сайтів.
опа Показати IP 9 Січня 2019 12:52
А в інтерпол не пробували звертатись?
фіва Показати IP 9 Січня 2019 12:57
Закладки кладе путін
Ооо Показати IP 9 Січня 2019 13:16
А колись там реклама про усiх братiв бикеш була ))))) полюбляли людей на допитi увiддiлку дизельним паливом накормити
До ньюзмейкерів Показати IP 9 Січня 2019 14:26
А ви не думаєте, що поширюючи мало не щодня новини про ці сайти і так звану боротьбу з ними, ви робите їм вдесятеро більше реклами, ніж ті надписи?
Лучан Показати IP 9 Січня 2019 15:30
А камери по місту слабо поставити??? Неодноразово про це говорилося! Зафарбовувати бачно їм.. Коли вже цих всіх наркодилерів посадять!? Коли наші діти спокійно будуть ходити в під'їзді (хоча б) не кажучи вже про вулиці?!
Це Показати IP 9 Січня 2019 17:22
Все на що здатні, було б смішно як би не така тема...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus