USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку замовили експертизу проекту реконструкції будівлі РАЦСу

27 Листопада 2018 12:38
Експертизу проекту реконструкції палацу урочистих подій під філію ЦНАПу здійснять протягом місяця.

На проведення експертизи проекту будівництва щодо дотримання вимог міцності та довговічності витратять 65,5 тисячі гривень. Йдеться про проект реконструкції (пристосування) палацу урочистих подій під філію департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку».

Договір на виконання експертизи проекту будівництва уклали 26 листопада між виконкомом Луцької міськради та філією ДП «Укрдержбудекспертиза» в Одеській області. Експертизу повинні здійснити протягом 30 днів.

Нагадаємо, цьогоріч на розробку проектно-кошторисної документації виділяли 1,5 мільйона.

Як розповідала раніше директор «Центру надання адміністративних послуг у Луцьку» Лариса Карп’як, зараз працюють над розширенням ЦНАПу – з будівлі РАЦСУ, яка нині перебуває у непривабливому вигляді, буде створена філія ЦНАПу на проспекті Соборності, 18. Основними функціями майбутнього ЦНАПу будуть розвантаження основного офісу, що на вулиці Лесі Українки та інтеграція додаткових послуг у ЦНАП. Йдеться про реєстрацію актів цивільного стану, легкових транспортних засобів тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2018 18:38
Тим проектом закладено бомбу у професійні устої і міськради, і ОДА, і профільного міністерства. І все то буде відбуватися у виборчому періоді. Самі на свою голову знайшли пригоду. Розумні знають, як вийти з складної ситуації, а мудрі у неї не попадають. Але то не про вищеперерахованих !
Анонім Показати IP 29 Листопада 2018 20:57
палац снігової королеви...не гарно...(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus