USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку запланували ремонт вулиці та перехрестя

8 Серпня 2018 11:54
Відкриті торги на визначення виконавців робіт з поточного ремонту вулиці Караїмської та тротуарів на перехресті вулиць Кравчука та Воїнів-Інтернаціоналістів відбудуться у серпні.

На поточний ремонт вулиці Караїмської планують витратити 294 тисячі гривень. У технічному завданні передбачені виправлення профiлю щебеневих основ з додаванням нового матерiалу, укладання щебеневих покриттiв або основ з напiвпросочуванням бiтумною емульсією тощо.Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 серпня, розпочнеться аукціон 28 серпня. Строк виконання робіт – до 10 жовтня.

Також планують здійснити поточний ремонт тротуару на перехресті вулиць Кравчука та Воїнів-Інтернаціоналістів. Очікувана вартість робіт становить 240 тисяч гривень.

Тендерні пропозиції приймають до 23 серпня, розпочнеться аукціон 28 серпня.

Передбачили обрубування країв основи та покриття перфоратором електричним, розбирання бортових каменів, корчування пнів, перекладання горловин трьох цегляних колодязiв трирядовою кладкою, встановлення чавунного люку, встановлення бортових каменiв бетонних i залiзобетонних, встановлення бетонних поребриків, влаштування покриттiв з дрiбнорозмiрних фiгурних елементiв мощення сірого кольору на основі з висівково-цементної суміші, влаштування покриттiв з плитки тактильної на основі з висівково-цементної тощо. Роботи планують виконати до 10 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 8 Серпня 2018 12:24
А по вул. Ковельській не заплановано? Чи тут люди не такі важливі?
Москаль до Лучанин Показати IP 8 Серпня 2018 14:20
Так на Ковельськiй немаэ стiльки електорату. А хто на нiй проживаэ до ср...ки...
анонім Показати IP 8 Серпня 2018 12:57
Ви на вулицю Садову заїдьте. Понаривали ями. обіцяли зробити дорогу і на тому все кінчилося

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus