USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку запрацювали перші поліцейські станції

12 Липня 2018 16:28
У Луцьку розпочали роботу перші в місті поліцейські станції. Вони обслуговуватимуть жителів двох мікрорайонів обласного центру Волині. Поліцейські станції відкрили на вулиці Федорова, 11 та проспекті Волі, 33а, інформує прес-служба волинської поліції.

Введення в дію таких станцій дозволить правоохоронцям оперативніше реагувати на повідомлення лучан про правопорушення, ефективніше здійснювати відповідну профілактичну роботу, спрямовану на запобігання злочинності. Станції стануть своєрідними центрами консолідації зусиль поліції та громади в забезпеченні правопорядку.

В урочистостях з нагоди відкриття станцій взяли участь виконувач обов’язків заступника начальника Луцького відділу поліції Федір Дроздик, виконувач обов’язків начальника відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в області Юрій Гусак, а також начальник сектору превенції Луцького відділу поліції Олександр Полюх.

Нагадаємо, що поліцейські станції уже працюють, зокрема, в місті Берестечко Горохівського, селі Боратин Луцького та селищі Цумань Ківерцівського районів. У квітні вони розпочали роботу в селі Смідин Старовижівського та селищі Заболоття Ратнівського районів. З червня поліцейські станції працюють у селі Сошично Камінь-Каширського та селі Велика Глуша Любешівського районів.

До кінця року на Волині планують ввести в дію всього 38 таких поліцейських станцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бе Показати IP 12 Липня 2018 16:39
Типу "опорний пункт"?
Оптиміст Показати IP 12 Липня 2018 17:37
Саме головне завгоспу написати великими літерами інвентарний номер на меблях, як на паркані. Можна ж наклеїти десь під столом.
Реаліст до Оптиміст Показати IP 12 Липня 2018 17:56
Що не видно що меблі з ГУНП, там списали - тут придбали, а наклейка з інвентарним номером присутня, наклеєна зверху по намальованому. Наклеєна не під столом, тому що новим спортивним поліцейським важко зігнутися, а сама вона не клеїться зараза. Старі опорні пункти назвали станціями, добре, що ремонт зробили та меблі з ГУНП перевезли, цікаво тільки стільки грошенят відмили на цій потужній реконструкції.
Українець до Оптиміст Показати IP 12 Липня 2018 20:14
Совок безсмертний, друже. :)
Призовник Показати IP 12 Липня 2018 22:26
Це так Худик піднявся в поліцейські,чи мені здалося?
я Показати IP 12 Липня 2018 23:16
Думав лиця будуть поліцейскі а там все знов ментовскі рожи :)))) країна іванів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus