USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку запрацює Центр підтримки та евакуації бізнесу

15 Березня 2022 18:26
У Луцьку організують консультаційний центр, аби допомогти розпочати роботу підприємцям, які переїхали в обласний центр Волині.

Про це розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук у традиційному вечірньому зверненні 15 березня.

«Багато людей, які вимушено покинули свої міста і села та приїхали до нас, звертаються з проханням допомогти знайти приміщення, земельну ділянку, склад, виробниче приміщення. Тому ми ухвалили рішення про створення Центру підтримки та евакуації бізнесу, аби допомагати підприємствам і підприємцям, які переїжджають до нашого міста, адаптуватися, знайти потужності. Тут зможуть їх проконсультувати, надати допомогу, щоб бізнес міг запуститися, щоб підприємства тут реєструвалися. Відповідно будуть і сплачуватися податки в бюджет громади. Сподіваюсь, що ситуація в нашому місті дасть можливість жити і працювати», - наголосив він.

Також Ігор Поліщук зазначив, що до міської ради почали надходити скарги на водіїв автобусів, які курсують за кордон. Мовляв, ті беруть додаткову платню з жінок і дітей, які хочуть виїхати з України.

«Кілька людей поскаржилося на роботу автостанції, мовляв, водії автобусів, які їдуть в Польщу, беруть додаткові кошти з жінок з дітьми. Тому звернувся до керівництва автостанції з проханням навести лад з цим. Якщо є такі факти – пишіть в особисті повідомлення», - зазначив міський голова.
Читати ще: «Давайте будемо людьми», – Луцький міський голова закликав не підвищувати ціни на оренду житла

Також він закликав лучан не нехтувати сигналами тривоги і спускатися в укриття, аби убезпечити свої життя. Та нагадав про навчання, які відбуваються у місті. Наразі їх вже відвідало кілька тисяч людей.

Читати ще: Лучанам проведуть навчання, як діяти під час активних воєнних дій

Загалом, як зазначив мер, ситуація у місті контрольована, усі комунальні підприємства працюють у штатному режимі, транспорт наразі їздить за графіком вихідного дня, а в громаді готуються до санітарного прибирання. Також у Луцьку продовжують боротьбу з незаконним продажем алкоголю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus