USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затримання велосипедиста обернулось розбитою головою і калюжею крові. Відео

8 Вересня 2020 08:28
Велосипедист зачепив автомобіль поліції та зірвав номерні знаки з авто. Чоловіка затримали, проте, з його слів, зробили це занадто жорстко. Під час затримання чоловік вдарився об бордюр і сильно травмував голову, також головою розбив скло патрульного автомобіля.

Інцидент трапився близько 19:00 у Луцьку на вулиці Привокзальній, йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Як зазначили в поліції, правоохоронці опрацьовувала виклик, коли очевидці повідомили, що чоловік зриває номерні знаки з патрульного авто. Чоловіка почали затримувати, але він став чинити опір, а під час затримання головою розбив скло в авто.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, затриманим чоловіком виявився житель Рівненської області, житель села Залав‘я, 1982 року народження.

Товариш постраждалого каже, що під час падіння велосипедист поранив голову.

«Він трішки неправий, якщо чесно. Він черканув автомобіль, на нього наїхали патрулі, може вони й не хотіли його так жорстко… Але поставили підніжку, вдарили по голові. Він вдарився об бордюр, почала текти кров», - каже очевидець. З його слів, чоловік також головою розбив скло в патрульному авто.

«Можливо, він (постраждалий, - ВН) і не правий, але це не означає, що треба бити ногою по голові», - каже очевидець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Лучанин Показати IP 8 Вересня 2020 08:36
Мало дали.Нема на вас Лукашенка демократи недороблені
Горпив до Лучанин Показати IP 8 Вересня 2020 12:35
Сам себе ледь не вбив......
скептик до Горпив Показати IP 8 Вересня 2020 15:28
ага, зліз з велосипеда, САМ вдарився головою спочатку до бордюра, потім до вікна машини, потім до капота
Alex Показати IP 8 Вересня 2020 09:27
Бичара, блін. В нього бронебійна голова: вдарився в бардюр, били ногами по голові, вибив скло в автомобілі... Потрібно виставити реальне відео інциденту, відеореєстратори, камери копів, камери зовнішнього огляду. Думаю, поліція встановить реальну картину.
Правдоруб Показати IP 8 Вересня 2020 09:30
Поки злодії творять свої незаконні діяння поліція затримує та б"є невинних громадян, ганяє бабусь які не можуть прожити за свою пенсію і мусять продавати якусь городину, про те коли чуємо про замовні вбивста, торгівлю наркотиками - головними фігурантами в справах виявляються поліцейські бувші та діючі.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2020 09:45
Де відео з камер нагрудних? Їздять в ночі без мигалок, камери включають тільки коли потрібно. З сіл поприїжджали, дали їм автомобілі, зарплату, владу.
Активіст Показати IP 8 Вересня 2020 10:03
Конфлікт почався з того, що цей ... їхав велосипедом по пішохідному переходу. А далі ви вже бачили.
скептик до Активіст Показати IP 8 Вересня 2020 15:26
то за те, що їхав велосипедом по пішоходному переходу, треба бити, одівати наручники і т.д. ? ПЕРЕВИЩЕННЯ ВЛАДНИХ ПОВНОВАЖЕНЬ ПАЯЦІЄЮ !!!!!!!!!
Народна прокуратура Показати IP 8 Вересня 2020 10:30
Відразу видно, що людина працює головою, а не руками. Поведінка цього велосипедиста якась хулігансько безглузда. А дивлячись на його звернути на бік шнобель, закрадається думка, що хуліганство - його друга натура
ангст Показати IP 8 Вересня 2020 11:02
Заставити цього недовелосипедиста заплатити за лобове скло.
скептик до ангст Показати IP 8 Вересня 2020 15:26
я тобі мозги куплю. 1 кг курячих тобі достатньо ?
777 Показати IP 8 Вересня 2020 11:32
как там говорят? Яке ихало таке и здибало?
Справедливий Показати IP 8 Вересня 2020 13:40
На затримання приїхало ще три патруля, швидка їхала довго, але очевидці казали те що поліція довго не викликала швидку (чомусь зволікали), хоча жінка поліцейський молодець надала хоча б якусь допомогу постраждалому. А інші метушились не знали що робити, швидку визвав якись очевидець, хоча я вважаю поліція повинна перша б її виклакати. Також не зрозуміло чому приїхало аж три патрульних авто? Ще якось чувака погрузили в авто який обматюкав поліцейських тільки за те, що вони довго не викликали швидку і не надавали постраждалому першу медичну допомогу швидко, та тримали його в кайданах, ще й один патрульний грозився пшикнути постраждалому балончиком в лице, хоча постраждлий був у кайданках. Видно що в поліції треба робити реформи та нормально платити поліцейським, також їх навчати щоб вони діяли більш злагоджено та кваліфіковано, та не витрачали в пусту ресурси поліції. На якийсь тривіальний дебош приїзджає купа патрулів які розгулблено дивляться один на одного.
Закон Показати IP 9 Вересня 2020 01:21
Почитаєш коменти і таке враження що всі працювали в поліції і все знають. З боку стояти наблюдати і кричати легко. Кожен робить свою роботу, і краще поліцейських її ніхто не зробить. А стояти верещати з боку не знаючи всієї ситуації, любий зможе. Треба трохи включати логіку , а не поводитись як стадо мавп. 80% людей не розуміють роботу поліції, тому що не вміють правильно думати своєю головою, звичайно краще подивитися тупий ролик говноблогерів і ходити розказувати як у нас все погано.
Справедливий до Закон Показати IP 9 Вересня 2020 13:46
Якраз то логіка включена? Факт, людина в крові сидить в кайданках. На питання чи викликали швидку поліція мовчить. Ще приїхало три авто це ще + як мінімум 6 поліцейьских. Для чого вони всі приїхали питання? Чому очевидець викликав швидку раніше поліцейьских? Якраз то були розгублені поліцейьскі метушились та погрожував один балончиком людині яка і так у кайданках. Правильна дія в такому випадку. 1. Викликати швидку 2. Надати людині кваліфіковано першу допомогу - надіюсь поліцейьских це вчать робити. 3. Пояснити зівакам що все ОК, швидка їде і надаємо першу допомогу. І вся справа. А тут приїхало ще 3 авто, це зветься якась клоунада, а не злагоджені дії поліцейських. Це вимивання ресурсів в тому числі в той час може ці три патрулі були потрібніші. Також витрата лишнього пального і все таке інше. Чи фільмів надивились, що якщо чуть що якийсь пук то приїзжає сто авто?
Рейнджер Показати IP 9 Вересня 2020 01:29
Робота з людьми -найважча робота, дуже багато зараз неадекватів, поліція молодці, бидло потрібно ставити в стойло і не слухати їхнє бичання.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2020 13:41
Поліцаїв в тюрягу за перевищення своїх службових повноважень.
Пенсіонер Поліщук Ол Показати IP 9 Вересня 2020 15:58
Я за 30 років служби в ОВС надивився на таких, вибачте з діагнозом: "психоневрологічний синдром". Коли такий ось сидячи в наручниках прикутим до батареї, починає матюкатись на чому світ стоїть і кричати як свиня недорізана та кусає собі вени. А чому прикутий до батареї бо 1-у годину тому вбив свою матір та посягався на життя батька, слаба Богу батько вижив. То що з такими робити, скажите відпустити чи може дупу цілувати йому та говорити гарні слова і вибачатись перед таким. Цілком і справедливо підтримую тих людей, які адекватно висловлюються та підтримують поліцейських.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus