USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку збирають кошти на лікування дівчинки у рамках благодійного ярмарку

30 Квітня 2017 14:21
Дитячий одяг, вироби хендмейд та смаколики можна придбати у рамках благодійного ярмарку на підтримку Єви Марчук, яка потребує 32,5 тисячі євро на лікування в Німеччині.

Благодійний ярмарок відбувається у Палаці культури з 11.00 до 17.00 30 квітня.

Як повідомила одна з організаторів ярмарку Юлія Онищенко, Єві Марчук, на підтримку якої організовують ярмарок, - один рік. У дівчинки кістозно-атрофічні зміни обох півкуль головного мозку. Зараз вона з мамою перебуває у Києві і потребує 32,5 тисячі євро на лікування в Німеччині. Ярмарки на її підтримку проводили як у Луцьку, так і у Києві. Наразі для дівчинки вдалося зібрати приблизно 200 тисяч гривень.

Окрім мам, до акції долучився фотограф Андрій Луцький, який робитиме світлини у фотозоні, яку надала майстерня «Вузлик», кондитери та різні організації. Вироби хендмейд створили мами та діти з обмеженими можливостями.

У Луцьку ярмарки на підтримку цієї дівчинки відбуваються вже вчетверте. Речі, що продаються під час ярмарку, луцькі мами збирали, поширюючи оголошення у соцмережах. Тут можна придбати дитячий одяг, вироби хендмейд та смаколики, як розповіла Ірина, яка долучилася до ярмарку, надавши свої речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus