USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку зіткнулись Chrysler та Opel: один із водіїв був п'яний і втік з місця пригоди

22 Вересня 2021 09:20
Сьогодні вночі патрульним надійшов виклик про ДТП без травмованих за участю двох транспортних засобів Chrysler 200 та Opel Іnsignia, яка трапилася на вулиці Потебні у Луцьку.

Про це інформують на сторінці патрульної поліції Волині.

Водій автомобіля Chrysler 200 не надав перевагу у русі транспортному засобові Opel Іnsignia, внаслідок чого відбулося зіткнення. Водій автомобіля Chrysler 200 повідомив, що одразу після зіткнення, керманич Opel Іnsignia покинув місце автопригоди та побіг в невідомому напрямку.

Уже за декілька хвилин вартові порядку відшукали втікача. Як виявилося, 18-річний правопорушник не мав права керування транспортним засобом та перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Також встановили, що він вдруге протягом року сів за кермо в стані сп’яніння, а його транспортний засіб не зареєстрований у встановленому законом порядку.

Щодо водіїв патрульні склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинення правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus