USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зміниться маршрут №4

4 Квітня 2018 11:36
Відтепер посадка пасажирів маршрутного таксі №4 буде не біля ТЦ «Слон», а біля РАЦСу. У міській раді наголошують, що це дасть змогу забезпечити сполучення 33-го мікрорайону з мікрорайонами ЛПЗ, Вересневе, садово-городніх масивів «Промінь» та «Калина».

Відповідний проект рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Ініціативу зміни маршруту висунув перевізник і його підтримали в управлінні транспорту та зв'язку.

«Враховуючи звернення перевізника за автобусним маршрутом №4 «ТЦ «Слон» - СГ Калина», враховуючи відсутність місця для здійснення посадки та висадки пасажирів біля ТЦ «Слон», оскільки відновлено роботу автобусів за автобусним маршрутом №31, а також враховуючи результати візуального обстеження наповненості автобусів в години «пік», з метою задоволення потреби в пасажирських перевезеннях, пропонуємо підтримати проект рішення.

Зміни маршрутної мережі стосуються автобусного маршруту №4 в частині його продовження до Палацу урочистих подій (РАЦС) із здійсненням посадки та висадки пасажирів на стоянці біля РАЦСу проти будинку №20», - інформував начальник управління Віктор Кукішев.

Члени виконкому одностайно підтримали відповідні зміни.

Зауважимо, відтепер назва маршруту № 4 буде: «Палац урочистих подій «РАЦС» – СТ «Калина». Автобус їздитиме за таким маршрутом у прямому та зворотному напрямках (вулицями та проспектами):

Палац урочистих подій «РАЦС» – Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Валерії Новодворської, Корольова, Полонківська, СТ «Промінь», СТ «Калина» (місця міжзмінного відстою на Полонківській, навпроти СТ «Калина» та на стоянці біля РАЦСу навпроти будинку №20).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus