USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку змінили програму підтримки виборців округів без депутатів

29 Серпня 2018 14:53
Капітальний ремонт житлових будинків у рамках програми підтримки виборців округів, де не обрали депутатів міськради, здійснюватимуть на умовах співфінансування.

Про це йшлося під час пленарного засідання 46 сесії Луцької міськради 29 серпня.

Депутати розглянули проект змін до програми підтримки ініціатив виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020 роки.

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, з документу пропонують вилучити слова про поточний ремонт житлових будинків. Він входить у квартплату та не може здійснюватися за кошти міського бюджету. Капремонт житлових будинків пропонують здійснювати на умовах співфінансуання (70 на 30% для ОСББ та 60 на 40% для решти житлових будинків).

Зі слів посадовиці, було рішення зібрати всі заяви жителів таких округів та розглянути їх у комплексі, відтак комісія ухвалюватиме рішення про те, на які роботи виділятимуть кошти. Засідання планують провести у першій половині вересня, а кошти на виконання робіт виділятимуть за результатом розподілу коштів перевиконання міського бюджету.

Депутат Андрій Козюра зауважив, що заяви прийматимуть ще протягом двох днів і запитав. Чи буде справедливим, що люди, подаючи заяви, ще не знали про ці зміни. Лілія Єлова відповіла, що це справедливо, тому що всі мешканці міста поставлені в однакові умови.

Депутати підтримали пропоновані зміни до програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus