USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знову поширюють контрагітки проти УКРОПу

12 Листопада 2015 17:07
Невідомі особи розповсюджують контрагітки проти лідерів політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» в обласному центрі Волині напередодні другого туру виборів Луцького міського голови. Про це інформують у прес-службі партії.

Листівка – чорно-біла, без зазначення тиражу та відповідального за друк. Вказано, що розроблена ГО «Справжні патріоти».

У єдиному реєстрі громадських об’єднань цієї організації немає.

В контрагітці йде про Ігоря Коломойського. Згадується і член політради УКРОПу, засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця. Також зазначені головні кандидати на посади міських голів найбільших міст України – Києва, Дніпропетровська, Луцька та Павлограду. В трьох останніх кандидати від УКРОПу змагатимуться за можливість стати мерами у другому турі.

У Дніпропетровську конкурент «укропівця» Бориса Філатова – ставленик «Опозиційного блоку» – Олександр Вілкул. Кандидат на посаду Павлоградського міського голови, боєць АТО Євген Тєрєхов (Титановий Джексон) у суді відстояв можливість проведення другого туру виборів.

У Луцьку на посаду міського голови претендують – кандидат від УКРОПу, голова правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк та представник порошенківської «Солідарності», чинний мер Микола Романюк.

Нагадаємо, що луцьким «укропівцям» деякі колеги по політичному полю робили закиди щодо того, що, мовляв, УКРОП купує голоси виборців. Слідчі опитали сотні лучан. Однак, під час вчорашньої прес-конференції, заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Анатолій Петрушин повідомив, що підозру про підкуп виборців не вручили нікому.

Але адміністративний тиск на виборців продовжує і далі здійснюватися, найбільше на тих, хто працює в органах місцевого самоврядування та бюджетній сфері.

«У ніч напередодні 25 жовтня – дня виборів невідомі також розповсюдили контраагітки проти УКРОПу, – коментує ситуацію голова Волинської обласної регіональної парторганізації «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов. – Такі дії наших конкурентів тоді не завадили нам здобути переконливу перемогу на виборах і показати найкращий результат. Переконаний, що виборці, приймуть правильне рішення – і у другому турі виборів Луцького міського голови переможе наш кандидат – голова правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

«Мене дивує, чому, так звані, «Справжні патріоти» не називають своїх імен, якщо так щиро переконані у своїй правоті, – продовжує Вячеслав Рубльов. – Допоки конкуренти займаються популізмом, ми працюємо».

***

Довідково:

Згідно з результатами місцевих виборів, від «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» у Волинській обласній раді працюватиме 17, а у Луцькій міській раді – 15 депутатів. А це найвищий показник серед учасників виборчих перегонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 12 Листопада 2015 20:22
Как аукнется, так и откликнется...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus