USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку знову повідомили про замінування: спецслужби перевіряють міську раду

2 Червня 2019 10:39
Сьогодні у Луцьку знову перевіряють повідомлення про замінування. Цього разу вибухівку шукають у Луцькій міській раді.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел. Наразі на місці працює поліція та вибухотехніки.

Як повідомили у кібер-поліції, спеціалісти визначили, що листи з повідомленням про замінування на електронну адресу надходять зі сторони сепаратистів так званої «ДНР».
У соцмережах лучани пишуть про те, що вибухівку шукають ще й на вокзалі та в ТРЦ Порт Сіті.

Як розповіли очевидці, на вулиці Коперника, 1 близько 9:00 у двері квартири постукав поліцейський в шоломі й повідомив про те, що будинок замінований і необхідно швидко евакуйовуватись, пише Район.Луцьк.

На вулицю повиходили жителі будинку, однак не всі. Лише декілька десятків людей зреагували на прохання правоохоронців та зібрались у дворі.

«Часто можна було почути серед людей про те, що це лише навчання. Ніхто не панікував, не виносив з дому цінних речей. Однак, багато хто тримав на руках домашніх тварин: котів, собак та навіть щура. Також приходили люди із сусідніх будинків та говорили про те, що їх також «замінували». Правоохоронці огородили будинок стрічкою, також приїжджала пожежна машина. Біля будинку зібрались рятувальники та правоохоронці, однак всередину ніхто не заходив. Приблизно через годину повідомили, що люди можуть повертатись до своїх осель. Серед тих людей, хто вийшов на вулицю, усі з відповідальністю віднеслись до ситуації, не панікували й не скаржились. Дехто згадав усі навчання та взяв із собою документи та гроші», – каже одна з мешканок «замінованого» будинку.

Нагадаємо, о 9:30 1 червня надійшло повідомлення про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, та зоопарку. Правоохоронці перевірили об’єкти та не виявили небезпечних предметів. 31 травня, також була інформація про замінування 10 об’єктів у Луцьку, яка не підтвердилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Мент Показати IP 2 Червня 2019 10:55
Ці колгоспники з кіберполіції - спеціалісти???)))) Не смішіть, це визначення "звідки надіслано" зайняло буквально до 5 хв через загальнодоступні сервіси в Інтернеті по хідерам електронного листа))) На цьому все і "здохне" і фені та ля комедія(((
121 до Мент Показати IP 2 Червня 2019 11:05
Які ми всі специ! Може нам пора в поліцію та сбу йти працювати! Всі злочини за 5 хв порозкриваємо!
Анонім до 121 Показати IP 2 Червня 2019 13:52
Не встаючи з дивану
заявник до 121 Показати IP 2 Червня 2019 14:16
Слухай ти, бегемоте! В отриманому електронному листі копіюєш «Заголовки листа» в сервіс «E-mail Header Analyser» або в тих же «Заголовках листа» дивишся IP адресу; користуєшся сервісом IP Lookup. І все, от тобі, в найпростішому варіанті, є інформація про геолокацію орієнтованого місця відправки листа (інформація про провайдера). Не починайте додавати собі «важності» і вішати людям лапшу на вуха! Через те, що це так просто робиться, у тебе є час тут коментувати коментарі, а не виконувати свої обов'язки! От як вручите письмове повідомлення про підозру (обгрунтовано) тим особам, що повідомлили в такий спосіб, тобі будеш "умнічати"!
tor до заявник Показати IP 2 Червня 2019 16:23
Не забувай про ТОР, анонімні проксі, сервіси анонімної відправки листів, однострочні коди для відправки листа з підміною відправника і заголовків, etc. А про листи зі сходу це чос напевно. В нас як завжди, як не всрались так росія винувата. тепер ще донецьк приписали.
заявник до tor Показати IP 2 Червня 2019 17:17
не забуваю;) написав просто ж "найпростіший варіант". просто описав дуже "складний")))) алгоритм)))
tor до заявник Показати IP 2 Червня 2019 21:26
я тут так подумав, давай краще не описувати д...білам як це грамотно робити. одне діло коли раду перевіряють, але дітей з лікарні на перевірку виганяти це не правильно.
згідний до tor Показати IP 2 Червня 2019 22:24
Згідний((( Але читати це без сміху ...."Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об'єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації". Одне з питань тільки, а є впевненість в тому, що сервери то знаходяться в росії, а що з користувачами)) Де знаходяться користувачі? Можливо вони все таки в іншому місці, і в Украні, та використовують російські сервери для розсилання листів. Таке відчуття, що по накатаній схемі кримінальне провадження буде закрито за 284 КПК при чому легенько без напряга;))) І криворукі далі будуть шуршати за схемою "набой (конкурент)-провадження--бурна дєятельность надуті щоки-арешт майна-возврат майна за подарунок-великий пшик" (while .... do....)
Хаха Показати IP 2 Червня 2019 11:03
Міську раду у вихідий день?:)))) не смішіть мої підкови.
Je suis votre pays Показати IP 2 Червня 2019 12:13
І де то засідання РНБО щодо псевдомінувань, що тривають по містах України ще з виборів? Де засідання комісій з надзвичайних ситуацій на місцях? Шо робим, крім гризні за депутатські мандати?
Луцьк Показати IP 2 Червня 2019 12:16
Може не варто повідомляти цю інформацію в ЗМІ?
Юра Показати IP 2 Червня 2019 13:43
Дуже просто найти
777 Показати IP 2 Червня 2019 19:14
Чому Луцьк? І звідки так добре знають місто? Може готується дійсно щось терористичне, а ці повідомлення - просто щоб пильність приспати?
Голова Показати IP 2 Червня 2019 19:24
Видно хтось хоче таким чином поміняти керівництво силових структур області
Їжте до несхочу Показати IP 3 Червня 2019 12:32
Комусь стільки насолили ,що він ту сіль сторицею повертає баригам у місцевій владі
В. О. Показати IP 4 Червня 2019 19:50
Не здиауюсь , якщо це йде від пороха ,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus