USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку знову розглядатимуть питання про вартість проїзду в маршрутках

7 Листопада 2018 09:39
Проект рішення виконкому про вартість проїзду в луцьких автобусах, що працюють на міських маршрутах загального користування планують розглянути до кінця року.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 листопада.

Члени виконкому ухвалили рішення про доповнення до рішення виконкому від 15.11.2017 № 699-1 «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік».

У зв’язку із зверненнями підприємств, що здійснюють перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах загального користування, щодо збільшення тарифу на послуги з перевезення пасажирів, в основний план діяльності з підготовки регуляторних актів на 2018 рік внесуть проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про вартість проїзду ав автобусах, що працюють на міських маршрутах загального користування».

Цей проект рішення є регуляторним актом і має пройти визначену чинним законодавством процедуру. Метою ухвалення проекту рішення є встановлення економічно обґрунтованого тарифу на послуги з перевезення пасажирів в автобусах, що працюють на міських маршрутах загального користування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
я Показати IP 7 Листопада 2018 09:52
що зменшать оплату?))
ВВ Показати IP 7 Листопада 2018 09:54
Встановити оплати по кілометражу, і сплачувати якимись картками лучанина при виході. От і буде щастя. Проїхав 1 зупинку заплатив 20 коп. Проїхав 10, заплатив 2 грн. Щось типу того. Мені їхати зупинок 20, і це з 40-го до Київського.От і рахуйте. Хай більше платять ті, хто їде дальше..
К.лучанин до ВВ Показати IP 7 Листопада 2018 12:59
Ти довго думав, щоб написати таку нісенітницю? Ти що , звар'ював, людино? У Тернополі нещодавно, вводили плату за проїзд у маршрутках по 9грн, ( без твоєї кількості зупинок) і рішення майже відразу відмінили у міськраді. Чому так сталось? Та тому що тернопільчани ОДНОСТАЙНО виявили свою громадянську позицію і вийшли на протест!!! Всі вулиці для будь-якого транспорту Людьми були перекриті і маршрутки та тролейбуси не їздили цілу добу!!! Оце є згуртованість Людей ! Так і з тарифами на газ треба робити. А лучани та волиняни мовчки терплять оце знущання, очевидно, не доросли до рівня тернопільчан. Лише волинські шахтарі борються за свої права.
ВВ до К.лучанин Показати IP 8 Листопада 2018 09:51
Щось я тебе не бачу на Київському майдані, диванщик! Думаєш мені хочеться платити більше? Це логічне мислення і не більше. Чому міжміським маршрутом ти платиш вищу ціну за більшу відстань. Збираємось і перекриваємо. Моя особиста позиція, якщо буде підняття цін, 100% пересідаю на електрокар, або пішки ходитиму.
Стомленийвідбрехунів Показати IP 7 Листопада 2018 10:07
Знахабніли превізники. Нехай кожного пасажира обілечують, тоді буде видно, які прибутки отримують. Не бідують вони. Хочуть прибутків, проте якості послуг як не було, так і немає...
Йопта Показати IP 7 Листопада 2018 10:43
Так соляра ніби впала в ціні трохи? Як нам підвищать ціну за проїзд то що там освіжувачі повітря, коврики червоні, заберуть шансон, водій буде ввічливий, будуть видавати чеки і підварять ті ржаві корита?
Андрій Показати IP 7 Листопада 2018 10:48
Вони б у збиток жодного дня не працювали. ХАй теж трох ремні затянуть. А то звикли зажди стригти найбідніших.
Читач Показати IP 7 Листопада 2018 11:00
Знову підвищують вартість проїзду? А хіба щось покращилось у перевезенні після останнього підняття цін на цю послугу? Де ж той довго обіцяний електонний квиток для обліку пасажирів???
Заєць Показати IP 7 Листопада 2018 11:11
Я часто в наглу не плачу за проїзд, особливо коли нема вільних сидячих місць, так що підвищуйте собі
Євробляхар Показати IP 7 Листопада 2018 11:58
Зайцю респект. Нехай квитки кожному видають. І страховку пасажирам за свої комфортні перевезення виплачують
Лучанка Показати IP 7 Листопада 2018 15:24
"У зв’язку із зверненнями підприємств..." А як бути звичайним користувачам послуг тих самих підприємств? Для того, щоб нас почули теж потрібні звернення? Ну то ми понаписуємо звернень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus