USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знову виступатиме «Pianoбой»

31 Жовтня 2018 08:45
“Pianoбой” знову виступатиме у Луцьку.

Концерт відбудеться 3 листопада у РЦ “Промінь”, повідомляють організатори.

“Ще рік тому виступ “Pianoбой” став першим у концертному залі РЦ «Промінь». Вражаюча атмосфера та душевні пісні. Це те, що ми бажаємо продовжувати вам дарувати надалі! Трішки ностальгічно та по новому особливо!”, — кажуть організатори.

"Pianoбой - це саме така поп-музика, справжня, якою її звикли сприймати в Нью-Йорку і Лондоні: масовий культ для нинішньої публіки.

Група Pianoбой - це показник смаку, «попса сучасної людини», - переконані організатори.

Дмитро Шуров - унікальний артист, його драйвові (електричні) концерти відвідують студенти і школярки, а на його концертні програми з оркестром приходять батьки цих дітей. Також за віртуозну гру на різних музичних інструментах співак отримав незвичайне ім'я від своїх фанатів - Маестро.

Шуров є автором музики, пісень до вистав, 3D шоу "Вартові Мрій", "Попелюшка" театру Современник. А ще пісня під назвою «Слуга народу» вийшла треком для однойменного серіалу студії Квартал 95.

Соліст групи Pianoboy вже встиг отримати дві статуетки від музичної премії Yuna за свою композицію «Дощ», яку він написав разом з Джамалою та Андрієм Хливнюком в березні 2016 року. Дмитро Шуров - це лірик, піаніст, композитор, який популярний не тільки в Україні, а й за її межами.

Купити квитки можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus