USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку звучатимуть хіти відомого панк-рок гурту «Король и Шут»

12 Жовтня 2019 13:07
У Луцьку виступить унікальний рок-гурт, який є українським триб’ют-проєктом, що дає можливість прихильникам відомої хорор-панк групи «Король и Шут» навіть після смерті фронтмена Михайла Горшнєва («Горшка») та припинення існування гурту почути улюблені хіти в живому виконанні. До слова, музика та вокал звучать майже один-в-один з оригіналом.

Так, виступ гурту «Царство шута» відбудеться сьогодні, 12 жовтня, о 20:00 годині в пабі «ЛучеSк».
До слова, музиканти виступатимуть у Луцьку вже не вперше. Їх минулий виступ, що відбувся у 2018 році, припав так до душі луцьким поціновувачам важкої музики, що вони неодноразово зверталися до організаторів, аби «привезли» улюблених виконавців до обласного центру ще раз.

«Кожен виступ ми намагаємось зробити унікальним і цей раз не стане виключенням. Цей концерт, як і весь осінньо-зимній тур пройде в новому, цікавому форматі «САМ СОБІ РОЗІГРІВ». Першу частину виступу музиканти виконають власні авторські пісні», - розповідають організатори заходу. «Раджу! Просту супер група!», «Ніколи не сприймав кавер-гурти, але, побувавши на концерті, можу сміливо стверджувати, що хлопці достойні свого ідейного натхненника (Горшка). Благо, я встиг побувати на його концертах», «З перших концертів закохалася у гурт!», - пишуть ті, кому вже пощастило «відірватися» по-повній під час попередніх виступів «Царства Шута».

Вартість вхідного квитка -150 гривень у день концерту. Довідка та замовлення столиків за телефоном 0332 722 558.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus