USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Львові відомий блогер влаштував еротичне шоу в День пам'яті жертв Голодоморів

29 Листопада 2021 08:44
Популярний український блогер Олександр Заліско гучно відсвяткував день народження у Львові. Все б нічого, проте галаслива вечірка збіглася з Днем пам’яті жертв Голодомору. У мережі розкритикували блогера та його гостей.

Захід відбувся у Львові у Будинку вчених, він проходив з еротичною тематикою Showbar, пише Апостроф. Гості вечора, серед яких були популярні блогери: Дарина Запісочна, Олександра Пустовіт, Тетяна Самбурська та інші, позували у відвертих образах.

Зазначимо, що ведучим був відомий шоумен – Володимир Остапчук, який також у своєму блозі не згадав про День пам’яті.
Іменинник феєрично з’явився перед запрошеними, він заявив, що надзвичайно щасливий, що його друзі прийшли на день народження.

«Я радий, що ви прийшли на мою тусу. Я сподіваюся, що сьогодні вона буде справді грандіозна», – сказав Олександр Заліско своїм гостям.
Користувачі мережі обурені цинізмом і збоченням, що влаштували блогери. Вони не змогли втриматись і написали свої думки, не соромлячись у відвертих висловлюваннях.
Проте самі блогери протягом дня ніяким чином не реагували на відгуки, а деякі з них закрили можливість коментувати дописи.

Лише ввечері 28 листопада Олександр Заліско звернувся в Instagram-сторіс, де прокоментував «ситуацію, яка голосно піднялася після його дня народження».

«27 листопада – це мій день народження! І я святкую свій день! Я не обирав день, коли мені народитися. І святкую його так, як захочу. Кожного року я святкую свій день народження саме в останню суботу листопада. І жодного року – це не хвилювало нікого. Так чому хвилює цього року? Чи може насправді не хвилює? А це черговий привід звинуватити когось в чомусь? В цей день працювало все. Телебачення, розважальні програми, ресторани, в Києві навіть відбулася ресторанна премія. 97% людей зустрічалися в закладах, співали та танцювали. То чому ви кричите про це? Я дійсно поважаю людей, які і правда вшановують жертв голодоморів. Ставлять свічку ( не в сторіз), свідомо думають про це. Але їх меншість. І вони тут не кричать. Вони щиро роблять те, що їм велить серце», – прокоментував блогер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
санітар Показати IP 29 Листопада 2021 08:50
Олені без мізків.
Податкова Показати IP 29 Листопада 2021 08:53
Гуляй Вася.
sv Показати IP 29 Листопада 2021 08:56
Хто всі ці люди?!
Знавець до sv Показати IP 29 Листопада 2021 09:41
Як казав телевізійний герой - "це широко відомі в вузьких колах".
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Листопада 2021 10:01
Без маразма нет оргазма.
Активіст Показати IP 29 Листопада 2021 10:55
В цьому вся гнила суть галичан.
Народна прокуратура Показати IP 29 Листопада 2021 12:41
У придурка навіть немає адекватних аргументів, щоб пояснити свої дії. Звичацно, коли народитись, людина не вибирає, але коли святкувати - дуже навіть вибирає. Але я переконаний, що йому ця сумна дата добре відома, просто плювати він хотів на муки тих людей і на на все довкола, крім себе любого і купки таких же як він деградантів. Це не людина, це - егоїстичний організм
Рогуль обыкновенный Показати IP 29 Листопада 2021 15:05
А галычаны не голодали, ибо их очень любили австрийский цысарь и польский король. По очереди.
Анонім Показати IP 29 Листопада 2021 16:30
Не, ну чего! Бутусов же ПОЗДРАВИЛ с голодомором. Вот продвинутая галицкая молодёжь и празднует!
Роман до Анонім Показати IP 30 Листопада 2021 13:29
Не бутусов, а Микола Обрлонський
лучанин Показати IP 29 Листопада 2021 17:01
яке покоління такі і кумири
Юрій Показати IP 29 Листопада 2021 18:00
Чтобы небыли сексуально озабоченными, кастрировать, всех!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus