USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Еротична вечірка блогерів на роковини Голодомору: у Львові закрили Будинок вчених

29 Листопада 2021 16:28
У Львові після скандальної еротичної вечірки блогерів на роковини Голодомору тимчасово призупинили роботу Будинку вчених.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, передає ТСН.

Посадовець вказав, що рішення про тимчасове закриття Будинку вчених ухвалила комісія з ТЕБ і НС у понеділок, 29 листопада, через порушення карантинних обмежень, які діють у «червоній» зоні.

«За порушення карантинних вимог комісія ТЕБ і НС прийняла рішення призупинити господарську діяльність Будинку вчених Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України», – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, у Львові відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско потрапив у скандал через гучне святкування свого 29-річчя. Він організував розкішну вечірку з елементами еротики у міському Будинку вчених. Але так сталося, що день її проведення співпав з Днем вшанування пам’яті жертв Голодоморів, що й стало приводом невдоволення українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Діагноз Показати IP 29 Листопада 2021 17:37
Якщо хтось знає той Будинок вчених, то нехай проведе паралель між колишнім функціональним призначенням тої історичної споруди , зокрема, її символічним зовнішнім декоративним оздобленням рустовочного наменю на головному фасаді і отим заходом, який там провели ! Так би мовити - з контексту не випадає ! Туристична родзинка, як би сказали у Луцьку ! Треба знати галицьку ментальність - завтра підуть до церкви.
Анонім Показати IP 29 Листопада 2021 17:43
львівський ..велюр..
ЗнайЮ Показати IP 30 Листопада 2021 00:01
А дітки в моральних Львів'ян уже не такі.
Рогуль обыкновенный до ЗнайЮ Показати IP 30 Листопада 2021 09:49
И шо цэ за мораль така львывська? Уси паны, даже бомжи.
Антін Показати IP 30 Листопада 2021 09:25
Ще можна згадати хлопа на прізвище Кись Зорян, може хто знає де він наразі?
Баба Фара зі Львову до Антін Показати IP 30 Листопада 2021 09:51
Він на разі.
Я Показати IP 30 Листопада 2021 10:01
Ну скільки можна роздувати не зрозуміло, що! На те день народження запрошення роздавали за тиждень і ніхто не згадав про цей день, НІХТО. Висновок ніхто цього не памятає, поки не нагадаєш. В цей день було купа весіль, особисто бачила, як візажисти виставляли фото наречених в той день. Що робилось в розважальних центрах і всіх барах. Немає більше проблем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus