USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Голодна туса»: як покарали блогера, який влаштував еротичну вечірку у Львові

14 Січня 2022 19:25
Скандального блогера Олександра Заліска оштрафували за порушення карантину під час так званої «голодної туси», яку він влаштував у День пам’яті жертв Голодомору.

Про це розповіли у Галицькому районному суді Львова, передає ТСН.

Заліско сплатить 17 тисяч гривень. Сам блогер на засідання суду не з’явився. Проте його адвокат заявив, що Заліско повністю визнає свою провину.

Нагадаємо, відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско втрапив у скандал через гучне святкування свого 29-річчя. Він організував розкішну вечірку з елементами еротики у міському Будинку вчених у День пам’яті жертв голодоморів.

Цей інцидент викликав хвилю обурення у суспільстві. Відомі українські компанії припинили співпрацю із Заліском та іншими скандальними блогерами, які «засвітилися» на еротичній вечірці в роковини Голодомору.

Після скандальної еротичної вечірки, Будинок вчених у Львові зачинили, а на блогера поліція склала адмінпротокол.

Нагадаємо, 3 грудня у віці 75 років помер директор Будинку вчених, у якому відбулася вечірка блогерів. Чоловікові стало погано у приміщенні Львівської міськради, він знепритомнів, і медики не змогли його реанімувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Січня 2022 20:35
напугали ежа голой задницей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus