USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Литві скандал через чиновників, які розкрили Кремлю секретну інформацію

28 Вересня 2017 12:25
Працівники Департаменту міграції Литви без дозволу переслали в Росію підписану МЗС Литви довідку, в якій міститься секретна інформація.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на портал Delfi.

Це підмочило репутацію Литви – Росія поширила отриману інформацію серед суддів конституційних судів усього світу. А голова Конституційного суду Литви Дайнюс Жалімас одразу опинився у "чорному списку" Росії – йому заборонили в'їзд в РФ.

Як секретна інформація могла опинитися в поштових скриньках російських чиновників, працівники Департаменти міграції (ДМ) не повідомляють, між тим депутати Жигімантас Павіленіс і Юозас Бернатоніс сказали, що працівники ДМ завдали великої шкоди державі, тому пропонують провести парламентське розслідування.

Про те, що литовські чиновники передали Росії секретну інформацію, стало відомо, коли КС Литви організовував четвертий Всесвітній конгрес конституційного права.

Ще в листопаді минулого року ДМ, реагуючи на інформацію МЗС про те, що КС Росії схвалив анексію Криму, включив у список нев'їзних осіб до Литви 19 суддів КС Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ухтижежсс Показати IP 28 Вересня 2017 14:23
А про те що то була за інформація (вона ж вже не секретна) розкажуть через деякий час? В кращих традиціях? А-а-а-а-а-а...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus