USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Мадриді під час реконструкції готелю «Ritz» загинув робітник

19 Вересня 2018 13:57
У мадридському готелі «Ritz» внаслідок обвалення будівельних конструкцій один робітник загинув, ще одинадцятеро постраждали.

Про це повідомляє іспанське видання El Pais, пише Громадське.

Обвал стався так швидко, що будівельники не мали часу, аби покликати по допомогу. Ремонтні роботи в готелі проводили електрики, каменярі, теслярі та різноробочі. Аби врятуватися від падіння конструкцій, деяким з них довелося стрибати з висоти.

«Схоже, ми були як людина-павук», — сказав один з будівельників, який був всередині на момент .

Рятувальники майже чотири години витягали тіло загиблого будівельника з-під завалів. Ще трьох людей, які опинилися під обваленими конструкціями, вдалося врятувати.

Серед одинадцятьох постраждалих одна людина у критичному стані, ще двоє — у важкому, четверо — з легкими ушкодженнями.



Відомо, що легендарний готель «Ritz» закрили на ремонт ще в лютому. Свою роботу він повинен був почати в кінці 2019 року. Ремонтні роботи оцінили в 99 мільйонів євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus