USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У магазині, де колишній чоловік власниці вчинив погром, вночі розбили двері

14 Вересня 2018 14:38
У ніч з 13-го на 14-те вересня у Нововолинську побили ролет та вікно на дверях магазину «Студія квітів», що нещодавно відкрився. Сталося це вночі, після п’яного «дебошу» тут колишнього чоловіка власниці торгового закладу, пише БУГ.

Нагадаємо, 13-го вересня близько 17:00 до квіткового магазину під’їхав чоловік у нетверезому стані, хуліганив у приміщенні, погрожував колишній дружині та 12-річній дитині, а опісля вийшов на вулицю та розбив автівку жінки.

14-го вересня, на наступний ранок після інциденту, в «Студії квітів» було розбите вікно на вхідних дверях. Камери відеоспостереження зафіксували молодика в капюшоні, який підійшов до магазину, розгромив ролет і двері та втік.
«БУГ» звернувся за коментарем до Нововолинського відділку поліції. Журналісту розповіли, що на чоловіка відкрили кримінальну справу за статтею «хуліганство», йому світить штраф.

Санкція статті 296 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 8 500 до 17 000 гривень) або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Як раніше повідомляли, чоловік разом з сестрою після погрому в магазині колишньої поїхав у лікарню з пораненою рукою. В поліції підтвердили, що так і було. Там йому надали медичну допомогу та провели освідування, де було підтверджено стан алкогольного сп’яніння. З лікарні чоловіка забрали правоохоронці у відділок для надання показів.

Чи пов’язаний п’яний «дебош» колишнього чоловіка в квітковому магазині та нічне побиття дверей? Поліція розглядає варіант причетності чоловіка до даної події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Алекс Показати IP 14 Вересня 2018 15:08
Класні рулети, зекономили :))))))))))))))
Луцьк до Алекс Показати IP 14 Вересня 2018 15:30
Сам ти рулет) А ролети і справді класні)))!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus