USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У президента Франції кинули яйце на виставці. Відео

27 Вересня 2021 17:03
У президента Франції Еммануеля Макрона сьогодні кинули яйце. Подія трапилася на виставці в Ліоні.

Як повідомляє «Обозреватель» з посиланням на Lyon Mag, 20-річного нападника вже затримали. На опублікованих кадрах видно, що яйце вдарило об плече Макрона і відскочило, не розбившись.

Відзначається, що під час нападу на президента чоловік крикнув: «Хай живе революція!» Нападника затримали, і президент у супроводі охорони продовжив йти далі.
Видання пише, що після інциденту Макрон попросив з’ясувати мотиви нападу.

«Ми пропонуємо вирішення нагальних проблем, і ми можемо їх обговорити. Коли точки зору розходяться з деяких питань, хтось відразу починає кидати яйця... Це частина політичного життя Франції і вона завжди була такою», – прокоментував подію Макрон.
Нагадаємо, 1 березня 2017 року під час сільськогосподарської виставки в Парижі невідомий кинув яйце в Еммануеля Макрона, який на той момент був кандидатом в президенти Франції.

Крім того, в червні 2021 року президент Франції Еммануель Макрон отримав ляпаса від невідомого чоловіка під час візиту в департамент Дром. В результаті затримали двох осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Вересня 2021 22:59
Макарон, то не наша законтачена яночка. Той по нормальному відреагував, як чоловік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus