USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Маневичах – смертельна ДТП біля поста поліції: загинув військовий

24 Серпня 2023 09:50
Сьогодні вранці в Маневичах на перехресті доріг сполученням Маневичі – Луцьк та Київ – Ковель – Ягодин біля поста поліції сталася смертельна ДТП.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, виклик надійшов о 08:00.

Відомо, що зіткнулися легковик Volkswagen та вантажівка Volvo.

Зі слів очевидців, водій легковика, який їхав з боку Луцька, не пропустив вантажівку, за кермом якої був 49-річний житель Ковельського району.

У результаті ДТП медики зафіксували біологічну смерть водія Volkswagen внаслідок травми, несумісної з життям. Загиблий – військовий.

Тіло загиблого деблокували рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі, повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Як інформують у ГУНП Волині, загиблий – 33-річний житель Рівненщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
МИХАЙЛО Показати IP 25 Серпня 2023 18:15
Сам за кермом з 1986року по сьогоднішний день,далекобійник,ну не можу зрозуміти як так могло статись,білий день,швидкість мала бути мінімальна що в одного що в іншого,водій фури їхав не на конях а на нормальній машині,тормоза бомба,як так не зміг уникнути аваріїї.Це не питання,просто жаль людей,хотя причини як для мене ясні.
Військовий Показати IP 25 Серпня 2023 21:28
Готовий їхав вот і все, які ще можуть бути причини. Не пропустив фуру по головній і вот вот вот

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus