USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Маневиччина у жалобі: унаслідок поранень помер Герой Денис Корнюшин, який переїхав на Волинь з Бахмута

10 Серпня 2022 13:23
Невтішна звістка сколихнула Маневицьку громаду.

У страшній війні з російськими окупантами загинув Корнюшин Денис Олексійович 1995 року народження, житель міста Бахмут. Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Рятуючись від війни, сім’я Корнюшиних тимчасово переїхала у Маневичі, де стала на облік як внутрішньо переміщені особи. На початку червня Денис був призваний першим відділом (Маневицьким) Камінь-Каширського РТЦК та СП на військову службу за мобілізацією.

8 серпня український захисник помер від ран, отриманих під час участі в бойових діях. У загиблого воїна залишилися дружина Аліна та маленька донька Ліза.

«Співчуваємо родині загиблого, віддаємо шану його героїчному подвигу. Рідні виявили бажання поховати Героя в нашому селищі», – додав селищний голова.

Про час та місце поховання військовослужбовця буде повідомлено додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна слава і шана захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 10 Серпня 2022 18:03
Вічна пам'ять Герою! Співчуття рідним. Такий молодий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus