USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У медоб’єднанні Луцької громади оновлять діагностичний центр

20 Листопада 2022 18:59
Комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» має намір відремонтувати два кабінети і коридор другого поверху консультативно-діагностичного центру, що на проспекті Відродження, 13 у Луцьку.

Про це йдеться на сайті Prozorro, де тривають торги на відповідні роботи. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 25 листопада.

У планах медичного об’єднання – провести поточний ремонт кабінету №203 консультативно-діагностичного центру (очікувана вартість – 399,4 тисячі гривень), поточний ремонт кабінету №204 (127 тисяч гривень) і коридору другого поверху (1,5 мільйона гривень).

Загалом на ці роботи спрямують до двох мільйонів гривень.

Ремонти включатимуть заміну дверей, вікон, улаштування нового покриття підлоги, нової стелі, оновлення стін, заміну сантехніки, вентиляційних решіток, електропроводки тощо.

Усі роботи в консультативно-діагностичному центрі Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади мають закінчити до 1 березня 2023 року.

Гарантійний термін на поточні ремонти та використані матеріали становитиме 36 місяців.

Нагадаємо, нещодавно Медичне об’єднання Луцької громади оголосило закупівлі магнітно-резонансного томографа вартістю 62 мільйони гривень і цифрової рентгенівської мамографічної системи вартістю понад дев’ять мільйонів гривень. Обладнання медичному закладу мають поставити переможці торгів: ТОВ «АФС Медицинтехнік» і ТзОВ «Медгарант» відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus