USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У мерії Львова помер директор Будинку вчених, який закрили через скандальну вечірку

3 Грудня 2021 13:35
У Львівській міській раді помер 75-річний директор Будинку вчених Роман Славітич. Йому стало погано під час зустрічі в Ратуші.

Про те, що стало причиною смерті, Суспільному розповіла речниця Центру екстреної допомоги Тетяна Андрєєва.

Зранку 3 грудня у Романа Славітича раптово погіршилось самопочуття під час зустрічі в Львівській міській раді.

«Сталася біда. Вчора ввечері директор Будинку вчених зателефонував до мене і попросив про зустріч. Ми домовились зустрітись сьогодні о 8 ранку. Пан Роман прийшов трохи швидше, сів за стіл. Моя колега помітила, що він не дуже добре виглядає і запропонувала склянку води. Але він одразу знепритомнів», – повідомив на Facebook-сторінці перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За словами Андрія Москаленка, працівники міської ради відразу викликали швидку і почали надавати першу допомогу. Медики, які приїхали на виклик, понад годину намагалися реанімувати Романа Славітича, каже речниця Центру екстреної допомоги Тетяна Андрєєва.

«Отримали повідомлення о 8:04, а вже о 8:15 медики швидкої почали надавати першу допомогу. У нього стався серцевий напад. Реанімація надавалася у повному обсязі. Через 15 хвилин на допомогу приїхала ще одна бригада. Реанімаційні заходи проводилися близько години та 10 хвилин. На жаль, безуспішно. Медики констатували смерть», – додає Тетяна Андрєєва.

Нещодавно львівський Будинок вчених потрапив у скандал. Інстаграм-блогер Олександр Заліско орендував там приміщення, щоб відсвяткувати свій день народження. Однак дата вечірки збіглася з Днем пам’яті жертв Голодоморів. Це викликало шалене обурення громадськості. Низка компаній відмовилась від співпраці з блогерами. Своєю чергою, роботу Будинку вчених призупинили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Грудня 2021 13:55
Ну от, ті блогери своїм тупорильством, ще й людину до смерті довели.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus