USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Мінську викрали одну з лідерок опозиції Марію Колесникову

7 Вересня 2020 11:51
У Білорусі невідомі зранку 7 вересня викрали члена координаційної ради опозиції Марію Колесникову. Біля Національного художнього музею її посадили в мікроавтобус і повезли в невідомому напрямку.

Усе трапилося близько 10 години ранку, після чого вона перестала виходити на зв’язок. Про це розповідає 24 канал з посиланням на видання TUT.BY.

«Я бачила припаркований темний мікроавтобус з написом «Связь» на борту й ззаду була марка «Соболь». Я пройшла вперед і почула звук того, як телефон падає на асфальт», – розповіла виданню очевидиця інциденту Анастасія.

Дівчина розповіла, що далі вона обернулася й побачила, що люди в цивільному одязі й у масках заштовхують Марію Колеснікову в цей мікроавтобус.

Прессекретар координаційної ради Антон Родненков розповів, що Колесникова була в центрі у справах. Про її зникнення він дізнався від ЗМІ, а коли взявся перевіряти інформацію, то зник і сам.

«Де перебувають Марія й Антон – я не знаю і не можу зв’язатися з ними. Також немає зв’язку з іншими членами Координаційної ради – Максимом Богрецовим й Іванов Кравцовим», – повідомив член координаційної ради Максим Знак.

Наразі інформацію про зникнення й можливе викрадення Марії Колесникової перевіряє міліція міста Мінська, повідомив телеграм-канал «Бинокль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
999 Показати IP 7 Вересня 2020 12:06
До агітувалась.
777 Показати IP 7 Вересня 2020 12:36
А потом всплывает где нибудь в литве и рассказывает эти сказки. Выдыхаются митинги.надо как то шевелить народ.
Це ж мужик Показати IP 7 Вересня 2020 12:50
У нас можуть "невідомі" викрадати, а в Білорусі тільки спецслужби!
Точніше Показати IP 7 Вересня 2020 13:11
Не робіть непотрібну сенсацію на пустому місці. Якщо спецслужби, то не "викрали", а "затримали". А якщо свої хочуть роздмухати пожежу псевдореволюції, то випливе десь в країни-"партнера".От і все.
11 Показати IP 7 Вересня 2020 14:43
У нас вже Булатова викрадали, мочки вуха йому різали. Хтось ще в це викрадення вірить??? Кого там ще били, чи викрадали? Оо, Чорновол били за свою позицію проти Януковича... Смішно тепер це все. Білорусь тепер Україну нагадує, ну крім жертв небесної сотні. Ну ще не кінець протестам, на жаль
Анонім Показати IP 9 Вересня 2020 08:18
Нет ответа на вопрос об убийстве Гонгадзе. Об отравлении Ющенко. О "самоубийствах" Кирпы и Кравченко. О расстрелах на Майдане. Об исчезновении в неизвестном направлении нескольких бюджетов Украины. Объясните, какая вам, нахрен разница, куда исчезла какая то Мария Колесникова из Беларуси??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus