USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У місті на Волині через коронавірус вже завтра розпочнуться осінні канікули

8 Жовтня 2020 12:55
Через зростання захворюваності на коронавірус осінні канікули у всіх міських навчальних закладах загальної середньої освіти Володимира-Волинського розпочнуться 9 жовтня, а за парти школярі повернуться 19 жовтня.

Про це повідомили на сайті міської ради міста.

Таке рішення прийняте для запобігання поширенню коронавірусної хвороби, адже відповідно до закону про освіту дати канікул щороку кожен навчальний заклад може встановлювати самостійно.

«Просимо звернути увагу, що канікули не є причиною перебування школярів у громадських місцях, їхньої участі в масових заходах. Неухильно дотримуйтесь протиепідемічних правил і вимог. Закликаємо батьків подбати про безпеку та здоров’я дітей», – зазначив начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Вячеслав Петрук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ачому Показати IP 8 Жовтня 2020 13:16
А чому саме канікули а не перехід на дистанційне навчання?
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2020 22:22
Підари ви усі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus