USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У МОН пояснили, як абітурієнтам дізнатися про результати національного тестування

3 Серпня 2022 07:38
Результати національного мультипредметного тестування мають бути спочатку опрацьовані Українським центром оцінювання якості освіти, згодом вони з’являться у кабінетах вступників.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки.

«Після цього дані з бази УЦОЯО мають бути передані в Єдину державну електронну базу з питань освіти, адже саме інформація з ЄДЕБО відображається в електронних кабінетах. Встановлення результатів і передача між базами потребує часу», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фахівці УЦОЯО та ДП «Інфоресурс» (технічний адміністратор ЄДЕБО) роблять усе можливе, аби прискорити цей процес. Він може тривати близько тижня (від дня складання конкретним учасником НМТ).

Нагадаємо, 29 липня стартував прийом заяв на вступ до закладів вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus