USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

В Україні стартувала вступна кампанія

29 Червня 2017 12:52
Вступна кампанія до вищих навчальних закладів стартувала 29 червня.

Про це на брифінгу раніше повідомила міністр освіти Лілія Гриневич, передає«Слово і Діло».

«29-го червня абітурієнти створюють електронні кабінети і подають 9 заяв на 4 спеціальності. Це можуть бути заяви як в 1 вуз, так і в 9. Ми не обмежуємо кількість вузів, а тільки кількість спеціальностей», - сказала Гриневич.

У цьому році також діє система пріоритетності, коли абітурієнт визначає за шкалою від 1 до 9 пріоритетність своїх заяв до вищих навчальних закладів, де 1 - найвища пріоритетність.

Заяви подаються в електронному кабінеті з 12 липня до 26 липня. Оприлюднення рейтингових списків зарахування за результатами ЗНО має відбутися не пізніше 12-ї години 1 серпня.

З 12 по 20 липень відбувається зарахування на підставі співбесід та конкурсів. Оприлюднення списків зарахованих за співбесідою та творчих конкурсів відбутися не пізніше ніж 24 липня.

У цьому році для вступу діють сертифікат і ЗНО 2016 і 2017 років.

Міністр повідомила, що при приймальних комісіях вузів працюватимуть відділи технічної підтримки, в які можна звернутися у разі проблем з реєстрацією або в разі відсутності можливості самостійно створити електронний кабінет.

Також, як повідомила Гриневич, під час вступної кампанії буде працювати гаряча лінія, окремо буде працювати гаряча лінія для вступників з Криму і з окупованих територій Донбасу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хрен собачий Показати IP 12 Липня 2017 12:01
Які ще електронні кабінети?..Бабло заплатив, та й вчися, або свиню завіз знайомому викладачу якщо по блату і на державну форму навчання...Еххх..,пам'ятаю в 90-х поступав і вчився своїми силами, у мами не було змоги оплачувати мені навчання...Батько на той час вже помер, у 1989-му, коли мені було 13 років...Веселі були часи, за стипендію можна було купити два турецьких шоколадних батончика " Хілал ", якщо хтось ще такі пам'ятає. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus