USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У МОЗ розповіли, які маски зовсім не захищають від COVID-19

10 Січня 2022 16:01
Пластикові прозорі «маски», які часто використовують працівники сфери обслуговування, не є засобом індивідуального захисту. Про них не згадується в жодному документі, що регулює протиепідемічні правила.

Як зазначили у Facebook Міністерства охорони здоров’я України, такі предмети не мають нічого спільного із засобом індивідуального захисту. Вони не щільно прилягають до обличчя, а, відповідно, не захищають від інфікування інших та не убезпечують від зараження того, хто носить такі «маски».
У МОЗ наголосили, що натомість необхідно використовувати захисні медичні маски чи респіратори, які повністю закривають ніс та рот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 10 Січня 2022 16:13
ще трохи і виявиться, що вакцинація теж якось не дуже захищає...от тільки ще бабла мало відмили), а тому далі колимось, у звичному режимі...
Авжеж до 123 Показати IP 10 Січня 2022 17:12
Вже шведські вчені довели що вакцина не тільки не захищає, а й виснажує імунну систему. Але кому це у світі можна довести якщо з вакцини мають колосальні надприбутки, а з іншої сторони вирішується проблема перенаселення. Відносно маски: візьміть любу доступну маску і підійдіть десь до будівельників де затирають загіпсовані стіни або стелю, подихайте трохи, підійдіть до дзеркала та зніміть маску. Уважно розгляньте що в вас робиться в носі. А от частинки вірусу набагато менші ніж гіпсова пилюка. Ще щось треба комусь доводити? Кожен свою долю повинен вирішувати сам.
Да ну до Авжеж Показати IP 10 Січня 2022 18:04
Не вакцинуйтесь. І одразу вирішиться проблема з ідіотами.
Сс до Да ну Показати IP 10 Січня 2022 19:30
Вакцинатори, дайте відповідь! Гіблартар - країна країна з 100% вакцинованих, на даний час пік захворюваності ( якщо взяти в процентному відношенні до України то десь 200 тис на добу). Поясніть чому я маю вакцинуватися! По моєму антивакцинатори праві, нас десь обманюють!!!!
Авжеж до Сс Показати IP 10 Січня 2022 20:16
Не треба називати думаючих, здатних аналізувати, людей, антивакцинаторами. Звичайно, люди з таким визначенням існують, але воно не підходить до тих хто став противитися вакцинації, до того ж не всім видам, з 90х років і тим більше бізнесово-політичній вакцинації. В кінці 90х років були змінені вакцини і їх дія, як мінімум, стала викликати сумнів, в дуже багатьох випадках призводила до інвалідності і навть до летальних випадків. Від щеплень проти правця, дифтерії та поліомієліту я б не радив відмовлятися навіть враховуючи склад сучасних нам доступних вакцин. Одні антивакцинаторами називають людей для того щоб зберегти свої вчені ступені та бізнесові інтереси, інші ж через свою неосвітченість. Знання - це сила.
Правда до Сс Показати IP 10 Січня 2022 23:16
Подивіться статистику країн Африки- чим меньший процент вакцинованих, тим меньший процент хворих і смертельних випадків. Є країни чисельністю як у нас, де по кілька днів жодного смертельного випадку. І навпаки, чим більше вакцинованих- тим більше смертей і хворих. Сьогодні потрібно було зайти в школу- виявляється, що мені перехворілому, і з двома дозами вакцини і в масці це зробити проблемно. Тут дійсно вже беруть сумніви. Щось тут явно не так. Вже задумуюсь чи правильно я вчинив з оцимии привками.
Авжеж до Да ну Показати IP 10 Січня 2022 19:58
Я ні в якому разі не відмовляю вас від вакцинації, вона вам вкрай необхідна і тим більше ревакцинація та всі наступні бустерні дози. Я з задоволенням подивлюся як ви будете вирішувати свою проблему. Повірте, я за цим точно пригляну.
Лучанин Показати IP 10 Січня 2022 17:01
Такі пластикові маски у глядачів на концертах Полтавського.Го
Лучанин Показати IP 10 Січня 2022 17:02
Поплавського.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus