USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У МЗС підтвердили зараження українки коронавірусом в Італії

27 Лютого 2020 11:26
Громадянка України, у якої напередодні підтвердили коронавірусну інфекцію, перебуває в інфекційному відділені лікарні «Котуньо» в Неаполі. Стан її – не критичний, родичів громадянки, яких вона відвідувала, перевели на карантин.

Про це кореспонденту УНН повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

«У Неаполі два випадки підтверджено на інфекцію. Одна з двох – українка, 26 років, працює на півночі в Кремоні, приїхала на південь. Провідувала батьків в Чіленто у (провінції – ред.) Салерно, позитивний результат на коронавірус має бути остаточно підтверджений клінікою «Спаланцані» в Римі», – повідомив Погорельцев.

З його слів, наразі українка перебуває в інфекційному відділені лікарні «Котуньо» в Неаполі, її «стан не критичний».

«Родичі, яких вона провідувала, на карантині. Генеральне Консульство України в Неаполі у контакті з місцевим штабом», – додав очільник ДКС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus