USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

В українки в Італії виявили коронавірус, – ЗМІ

27 Лютого 2020 08:14
Італійська преса повідомила про перший випадок зараження коронавірусом в області Кампанія, на півдні країни - за даними ЗМІ, йдеться про українку, яка працює й мешкає в Італії.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Fanpage.it.

«Підтверджено перший випадок коронавірусу в Кампанії: ідеться про 26-річну українську дівчину з Кремони, яку госпіталізували до лікарні Сан-Лука у Валло-делла-Луканія, провінція Салерно», - зазначається в повідомленні.

Вказується, що дівчина, яка працює й мешкає в Італії, почувалася недобре протягом декількох днів, і 25 лютого звернулася до лікарні, де їй зробили аналіз на COVID-19.

У лікарні в Неаполі, яка спеціалізується на інфекційних захворюваннях, підтвердили позитивний результат проб.

Тепер, пише видання, наявність коронавірусу має бути підтверджена Римським інститутом Спалланцані. Тим часом усіх, хто контактував з українкою, помістили в карантин.

Як передає CNN, в Італії кількість випадків зараження коронавірусом, за станом на вечір 26 лютого, зросла до 400 осіб. Про це повідомив глава Служби цивільної оборони Анджело Борреллі.

Також повідомляється про 12 летальних випадків унаслідок коронавірусу.

Найбільше постраждали область Ломбардія (258 випадків, дев'ять померлих), Венето (71 випадок, двоє померлих), Емілія-Романья (47 випадків, один померлий).

Раніше повідомлялося, що випадки зараження коронавірусом зафіксували в Пакистані і Грузії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus