USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«У нас на районі»: у Луцьку для дітей організували спортивне свято

17 Серпня 2019 14:32
Спортивне свято до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України для діток усіх вікових категорій відбулося сьогодні на спортмайданчику на проспекті Соборності, 37 б.

Організатори дійства - Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради.

«Традиційно кожної суботи та неділі ми проводимо ранкову гімнастику. Зокрема, у районі 33-го кварталу гімнастика розпочинається о 10:00 годині. Сьогодні після ранкової гімнастики старші дівчатка провели для менших дітей розважальну танцювальну програму, а також діалог-вікторину, під час якої ми з’ясовували що знають наші діти про символи України, коли держава стала незалежною тощо. Відповідно, у такому форматі юні учасники і відпочили, і покращили свої знання», - розповіла кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини директор КЗ Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» міської ради Наталія Назарук.
Зазначимо, що після початкового етапу – ранкової зарядки та танцювальної розминки, діти приймали участь у різноманітних спортивних естафетах. Оскільки учасників прийшло більше, ніж планували організатори, змагання проводили у два етапи. Зокрема, учасників поділили на 4 команди, а в кожному етапі змагалися по 2 групи дітлахів. Серед естафет – біг з перешкодами, змагання з флорболу, влучний кидок, стрибки на скакалці з перешкодами тощо.
До слова, у спортивному заході взяли участь як хлопчики, так і дівчатка – організатори не стали розділяти дітей ні за гендерними ознаками, ні за віковими.
«По тій кількості балів, що діти здобудуть в естафетах, проводитимуть нагородження. Це - діти, які дуже активно і старанно працюють на мікрорайоні, щоразу долучаються до наших заходів. До слова, ми працюємо не лише з дітьми – до нас охоче долучається й доросле населення. У кожному мікрорайоні міста у нас є свої осередки. Зокрема, до району 33-го кварталу відноситься осередок на вулиці Відродження, 39 «Олімпія». Тут працює провідний професіонал КЗ «Спорт для всіх» Ніна Лисенко. Майже у кожному мікрорайоні Луцька є спортивні майданчики, де ми організовуємо дозвілля для діток. Особливо, коли є гарна погода, то ми їх залучаємо до занять фізичною культурою та спортом», - каже Наталія Назарук.

Зі слів організаторки, провести ранкову гімнастику та танцювальну розминку допомагали активні учасниці та волонтерки спортивного осередку 33-го кварталу – учениці ЗОШ № 19 Вікторія Максимік, Анна Лець та Софія Чешихіна.
«Спочатку ми відвідували заняття у спортивному клубі в Ніни Дмитрівни, а потім вона нас запросила на щотижневу ранкову зарядку. І ось ми вирішили організувати спортивне свято до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності. Ми показували дітям «масовку» - коли під музику всі колективно виконували три танці», - розповіла Вікторія Максимік.

Опісля найактивніші учасники змагань отримали символічні нагороди.
Вікторія Семенюк, фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus