USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У НАТО заговорили про прискорений вступ України, – Полторак

10 Січня 2019 23:43
У Північноатлантичному Альянсі відпрацьовується питання про прискорений вступ до нього України.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак в інтерв’ю виданню Урядовий кур’єр, передає ТСН.

«Уже понад чотири роки спостерігаю за настроями у штаб-квартирі НАТО щодо України. Спершу нас сприймали не надто серйозно. Згодом не розуміли, як це можна зробити, а вже під час останньої зустрічі у Брюсселі фактично всі казали про необхідність нашого прискореного вступу в НАТО», – розповів він.

Полторак зауважив, що Україна отримує допомогу від НАТО «за всіма напрямами». «Особливо це стало відчутно недавно – після акту відкритої агресії Росії», – додав він. Міністр також запевнив, що бойкот Угорщини не зупинив контактів між Україною і Альянсом, котрі перейшли у формат двосторонніх зустрічей. «Безумовно, обсяг завдань, які слід виконати на шляху до НАТО, значний. У найближчий рік потрібно завершити реформу Міноборони та органів військового управління. Це одна з найскладніших реформ – тут треба підходити дуже обережно, щоб не порушити управління військами», – наголосив Полторак. Водночас він запевнив, що ця та інші проблеми будуть вирішені. «У 2018 році ми наблизилися до мети в багатьох аспектах і продовжуватимемо цей поступ», – пообіцяв голова Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Січня 2019 01:58
Це лише його фантазії. Вступити в НАТО не можливо, якщо країна-кандидат має невирішені збройні конфлікти або територіальні претензії до інших країн
Я Показати IP 11 Січня 2019 04:06
видно стало дуже треба дурнів на побігушки янкесам...
Корiнний лучанин Показати IP 11 Січня 2019 09:33
В .... по раки.
Абвер Показати IP 11 Січня 2019 15:06
НАТО самоціль? Ні. Самоціль-безпека. А безпеку можна мати, як з НАТО, так і без...
Стьопа дебальцевсь Показати IP 11 Січня 2019 15:55
Більш цікаво послухати за дебальцево або про....ні арсенали з боєприпасами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus