USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи варто Україні прагнути вступу в НАТО

18 Жовтня 2014 09:00
Оскільки країни-члени НАТО не мають наміру захищати Україну від російської агресії, державі потрібно передусім перетворитися на геополітичного гравця, а не на об’єкт геополітики, - вважає провідник Правого сектора Дмитро Ярош.

Про це йшлося під час зустрічі Дмитра Яроша з лучанами 16 жовтня.

Відповідаючи на запитання лучан щодо можливості вступу України в НАТО, він повідомив, що не проти НАТО, проте наголосив, що дотримується думки про те, що Україна повинна бути суб’єктом, а не об’єктом геополітики.

«Ще коли Ющенко був Президентом, один мій хороший товариш їздив у Брюссель на зустріч по лінії НАТО і поставив чиновникам-натівцям одне конкретне питання: якщо Росія нападе на нас, ви будете за нас воювати? Відповідь була однозначна - «ні». Навіщо комусь слабкий союзник? Ми здатні самі навести порядок у себе в державі, ми здатні самі повністю відновити обороноздатність нашої країни», - розповів Дмитро Ярош.



З його слів, Збройні Сили України у квітні та нині – це «дві великі різниці», і зараз вони у кращому стані. Коли Україна стане потужною процвітаючою державою, тоді, з його слів, можна буде говорити про вступ в НАТО, а також будувати навколо України свій військовий блок. На думку Дмитра Яроша, коли йдеться про НАТО чи ЄС, в українців пробуджується певний комплекс меншовартості, думка, про те, що ми ні на що не здатні. А те, що українці здатні постояти за себе, вони регулярно доводять нині фронті.

Дмитро Ярош зауважив, що зараз, коли є достатньо доказів про те, що російські регулярні війська воюють проти України, від НАТО немає жодної реальної допомоги. Отже, найкращим варіантом він вважає опору на сили українського народу, як про це казав Степан Бандера.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
не поважаю Яроша Показати IP 18 Жовтня 2014 09:31
Та ми ніколи ні в ЄС, ні в НАТО не вступимо, через таких придурків, як Ярош, які під червоно-чорним прапором за російські гроші переконують нас в тому, що НАТО погане, бо воно за нас не воює. Незалежність країни - це справа, в першу чергу, самої країни. А для того, щоб НАТО нас захищало, треба було вже давно займатися не дражливими бандерівськими мотивами, а реальним вступом України до НАТО.
Анонім до не поважаю Яроша Показати IP 18 Жовтня 2014 09:42
А йому потрібна ТВОЯ повага?
Анонім до Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 10:57
Через тиждень побачиш.
лучани Показати IP 18 Жовтня 2014 09:43
Вже попросиналася совкова зараза. Україна буде в ЄС і в Нато. Ярош все вірно говорить.
Дід Панас до лучани Показати IP 18 Жовтня 2014 10:36
наївний мрійник, нато не приймає дерав які мають територіальні претензії до інших держав, а Україна поки що Крим російським не визнала.
Анонім до лучани Показати IP 18 Жовтня 2014 10:58
На президента вiн вже наговорив
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 10:32
На хрена нам это нато при...ки
Коля Показати IP 18 Жовтня 2014 11:13
Не шукайте собі хазяїв . Будьте у своїй державі самі хазяями і тоді всі прийдуть до вас.
иван Показати IP 18 Жовтня 2014 16:14
Фарисеи буржуазии люббят изречение : ( о мертвых либо молчать либо говорить хорошее) : Пролетариату нужна правда и о живых политических деятелях и о мертвых ибо те кто десйствительно заслуживает имя политического деятеля не умирают для политики-когда наступает их физическая смерть :- В И Ленин Сделаем однако одно отступление :-мы снова идем к революции : так как возле пороха неосталось ни одного надежного человека все лучшее удалены или ушли-остались только те которые прльзуются дурной славой -ничево-никого спасти уже несможет
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2014 01:41
Дмитро Ярош особисто причетний до масштабного кровопролиття в Україні та втрати Донбасу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus