USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У навчальних закладах Луцька тривають ремонтні роботи

16 Травня 2019 18:58
Керівництво

Луцька приділяє значну увагу покращенню матеріально-технічної бази навчальних закладів. Щороку виділяються значні суми з міського бюджету на ремонтні роботи, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко побували у НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 – професійний ліцей», загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 11 – колегіум та дошкільному навчальному закладі № 37.

Так, у ЗОШ № 11 тривають ремонтні роботи у санвузлах. Нині тут будівельники вклали уже нову плитку, змонтували сантехніку. Незабаром встановлять перегородки.
Крім того, у рамках реалізації проекту НЕФКО 3 буде замінено вікна на енергозберігаючі.

Також під час літніх канікул проведуть ремонт у харчоблоці.
Тривають ремонтні роботи й у санвузлах у НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 – професійний ліцей». Тут також вкладають нову плитку, встановлюють сантехніку, замінюють вікна. Влаштують й дві душові кімнати у спортивному залі.

Варто зазначити, що у цьому навчальному закладі за кошти міського бюджету минулоріч встановлено ІТП та проводилися роботи із заміни мереж.

У рамках проекту НЕФКО 1 тут повністю замінено старі дерев’яні вікна на енергозберігаючі, замінено лампи освітлення на світлодіодні.

У ДНЗ № 37 проведено роботи із вкладання бруківки на пішохідних доріжках, аби маленьким лучанам було комфортно пересуватися територією. Проведено й заміну вікон на енергозберігаючі.

Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що нині тривають ремонті роботи у навчальних закладах ті, які не заважають навчальному процесу. «У ДНЗ № 37 завершено заміну вікон і нині тут усі вони енергозберігаючі. Також вклали бруківку і нині подвір’я має гарний вигляд.
Тривають роботи й у школах № 10 та 11. Незабаром учні матимуть можливість користуватися нормальними санвузлами.

У літній період плануємо відремонтувати у 11-й школі харчоблок, який нині у незадовільному стані», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus