USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У недобросовісного орендаря забрали ставок у Голобах

20 Листопада 2017 12:54
За втручання прокуратури Волині державі повернуто земельну ділянку водного фонду вартістю понад 9 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області задоволив позовну заяву Ковельської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації до громадянина про стягнення заборгованості за користування земельною ділянкою площею 14,4 га в урочищі "Стахор" на території Голобської селищної ради Ковельського району, розірвання договору оренди та повернення державі земельної ділянки водного фонду вартістю понад 9 млн. грн.

Підставами пред'явлення позову стали порушення орендарем вимог Цивільного, Земельного та Водного кодексів України, а також Закону України "Про оренду землі". Так, громадянин не використовував ділянку з озером та упродовж 2014-2017 років не платив за її оренду.

Повернення земельної ділянки надасть можливість її розпоряднику, Волинській обласній державній адміністрації, у подальшому укласти договір оренди із добросовісним орендарем, що призведе до наповнення відповідного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus