USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У нічному клубі Львова - облава на юнаків призовного віку

4 Листопада 2017 11:48
У Львові в ніч проти суботи, 4 листопада, військові з поліцією влаштували облаву на студентів.

За повідомленнями очевидців, 4 листопада близько 00:00 20 військових і кілька поліцейських заблокували популярний серед молоді провулок Крива Липа і почали перевірку документів, передає «Zaхid.net».

За словами студентки, яка була на місці інциденту, Софії Галан, документи перевіряли у хлопців призовного віку.

«Проїзд Крива Липа перекрили військові. Перевіряють документи у всіх хлопців призовного віку. Відпускають лише тих, хто має документи або студентський за умови, що денна форма навчання. Частина військових з поліцією намагались прорватись в заклад Paradox», – написала вона.

Вона також додала, що поліція та військові були в бронежилетах і з масками на обличчях. Правоохоронці заявили, що «це в них якась операція».

Окрім того, Галан зауважила, що військові намагалися влаштувати перевірку і всередині нічного клубу Paradox.

Своєю чергою, речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська заперечила участь поліції у цих подіях. У військовому комісаріаті Львівської області, який є організатором акції, наразі не коментують нічну облаву.

Водночас проведення облави підтвердив керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк.

«Якщо говорити юридичною мовою, то дозволено все, що не заборонено законом. Знаєте, військові виконують не свої особисті заходи, а заходи, що стосуються національної безпеки. Адже зараз відбувається призов на національну службу і багато людей добровільно прийшли і виконують свій обов'язок, а іншим треба дати для цього стимул. Тому, щоб вчасно провести заходи, організовуються такі випадки для вручення повісток. Законодавством це, на жаль, не дуже врегульовано. Але можу сказати, що нікому наручники не одягали, нікого не лякали», – заявив Олександр Поронюк.

Наразі немає інформації про кількість вручених повісток. Військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко повідомив, що всі деталі щодо спецоперації у провулку Крива Липа озвучать на спеціальному брифінгу.

Нагадаємо, раніше правоохоронці провели обшук в одному з нічних клубів Києва. Під час нього у 17 осіб були знайдені наркотичні речовини. У розважальному закладі також виявлено 11 малолітніх і 32 особи, які ухиляються від призову на строкову службу. Останніх доставили в столичний пункт збору призовників, а дітей передали батькам. Так, в офіційній заяві столичного військкомату йшлося про те, що під час облави у нічному клубі Jugendhub, що сталася 28 жовтня, військовий комісаріат Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 4 Листопада 2017 12:01
Ви що подуріли, мальчіків з клубів в армію забирати !!? Ви що не згаєте що у них плоскостопіє, сколіоз і енурез ?!! А ще мамулі дюже переживатєльні і з великими юбками, під якими добре ховатись !!!
мама Показати IP 4 Листопада 2017 12:30
нехай зроблять облави по ничних клубах Лондона .........там теж багато таких, що ухиляються ......
Кіндрат Панасович Показати IP 4 Листопада 2017 13:09
коментар було видалено
Glover Показати IP 4 Листопада 2017 14:16
Ще б по всіх закладах пройшли, криміналу було б менше!!!
Анонім Показати IP 4 Листопада 2017 18:56
Цікаво,а якщо просто йде перехожий,вони мають право спинити і перевіряти?В нас що воєнний стан?Я не проти щоб ловили,але ж впевнений,що там всіх підряд шманали,вийшов в магазин чи в аптеку і тут на тобі,на три дні до вияснення,встановлення особи)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus