USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

12 затриманих у нічному клубі Києва відправляють в армію

1 Листопада 2017 14:51
Дванадцять затриманих під час рейду у нічному клубі Jugendhub в Києві, у ніч з 27 на 28 жовтня, відправляють на службу до армії.

Про це заявив заступник начальника управління призову та комплектування Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних сил України полковник Валерій Дендебера, інформує Громадське.

За його словами, їх визнано такими, що ухиляються від виконання військового обов'язку.

«Рішення по них буде прийнято відповідними призовними комісіями. На даний час, вони проходять медичні огляди, відповідні професійно-психологічні відбори з метою з'ясування обставин — або призивати, або надавати відстрочку, або взагалі звільняти від проходження строкової служби», — додав Дендебера.

Він наголосив, що згідно із законом, під час чергової призовної кампанії (жовтень-листопад), якщо призовник не отримав повістку, він зобов'язаний самостійно прибути до районної призовної дільниці (військового комісаріату) щоб з'ясувати свій статус відносно призову на строкову військову службу.

Дендебера не надав інформацію про те, чи рейд у клуб був спільною операцією з Національною поліцією України.

«Треба запитувати тих офіцерів, чому вони там перебували, і хто їх уповноважив», — прокоментував полковник.

Він зазначив, що, ймовірно, серед затриманих були ті, кого подали у списки Національній поліції. Однак раніше адвокат Роман Стоічев заявляв, що відомостей про ухилення затриманими від служби в армії не було.

Дендебера додав, що у рамках осіннього призову-2017 за перший місяць роботи призовних комісій вже виконали 70% плану. Загалом планується призвати 10 тис. 460 молодих людей віком від 20 до 27 років.

У ніч на 28 жовтня правоохоронці влаштували рейд до київського нічного клубу Jugendhub у Шевченківському районі. Поліція заявила про затримання 17 людей з наркотиками.

32 відвідувачів було доставлено до військкомату, оскільки, за повідомленням поліції, вони ухилялися від призову на строкову службу.

Зі свого боку, очевидці повідомляли, що правоохоронці під час рейду застосовували силу. Повідомлялося, що близько 10 людей залишаються у військкоматі проти волі. 29 жовтня усіх затриманих відпустили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Glover Показати IP 1 Листопада 2017 15:15
Ще б по всіх закладах пройшли, криміналу було б менше!!!
123 до Glover Показати IP 1 Листопада 2017 16:30
Дуже цікаво читати, коли відписуються мамки цих синочків. Прям воплі, сьози і соплі, - і били дитяток, і погані слова говорили, а потім ще в армію ...
КЛАВА Показати IP 1 Листопада 2017 16:22
У Луцьку та всіх обласних центрах у найближчий час будуть проведені заходи з розшуку дезертирів та осіб які ухиляються від призову на військову службу та мобілізації по розважальних закладах, тому при собі завжди треба мати документ про відстрочку від призову, акт медико - соціальної експертизи про стан здоров'я і головне щоб у кишенях не було наркотиків та іншої дурі.... Усіх затриманих везуть на збірні пункти міськрайвійськоматів...
ввв Показати IP 1 Листопада 2017 19:20
А може повернемося до часів справжньої народної демократіїї ? До Великих князів Зелі Київської.Час коли найважливіші питання вирішували більшістю голосів люду-вільного, а дружину в бій вів Великий Князь ? Я веду до того , що наша так звана політична "єліта" дітей не ховає по закордонах, де вони навчаються за вкрадене батьками "бабло" ,а покаже приклад патріотизму,відпраить своїх чад на передову.Нажаль сьогодні в нас армія РКА (рабоче-крестянская).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus