USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У нічному клубі в Луцьку, який порушував карантин, побили поліцейського

20 Грудня 2020 14:44
У Луцьку нічний заклад діяв з порушеннями, а охоронці умисно нанесли ушкодження поліцейському, який припиняв дане правопорушення.

Зловмисники затримані, їм загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, інформує пресслужба поліції Волині.

Учора, 19 грудня, близько 23-ї години, охоронці одного з нічних закладів у Луцьку нанесли тілесні ушкодження дільничному офіцерові поліції під час виконання ним службових обов’язків.

Поліцейський отримав інформацію, що в клубі триває розважальний захід, який продовжуватиметься після 23 години, що, відповідно до нових обмежень Кабінету Міністрів, заборонено.

Сам заклад після 22 години, за отриманою інформацією, продовжував приймати замовлення відвідувачів і проводити розрахункові операції, що також заборонено новими обмеженнями.

Зауважимо, що всередині перебувало чимало відвідувачів, яких туди пропускали, за інформацією поліції, «по знайомству» чи «по дзвінку» – звісно, всі вони не дотримувались карантину і порушували встановлені правила.

Під час того, як поліцейський показував охоронцям посвідчення і наголошував на дотриманні діючих заборон і карантинних обмежень, ті схопили його та вивели з закладу, нанісши тілесні ушкодження.

36-річний поліцейський не госпіталізовувався.

22-річний та 28-річний нападники були затримані відповідно до ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Нині очікується погодження прокуратурою їм підозр у скоєному.

Такі дії караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел йдеться про нічний клуб «Версаль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 20 Грудня 2020 15:07
Нічого не зрозуміло "ВН" : Поліцай, офіцер, згідно "ЗУ Про Національну поліцію" не мав права проводити такі дії наодинці. Він діяв по приватному дзвінку своїх друзів, які не захотіли "засвічуватися" - прокурорів, поліцаїв?.. Ви або щось наплутали, або робите це свідомо. І ще. В фіцера не було табельної зброї (спецзабів), чи він через власне порушення закону (без напарника) побоявся їх застосовувати? Поясніть.
дідо Показати IP 20 Грудня 2020 15:28
Цей гадюшник у центрі міста давно треба зачинити. Там постійно охорона бьє клієнтів, відбуваються групові бійки та торгують повії.
проходив мимо-зачепи до дідо Показати IP 20 Грудня 2020 16:51
Слухай, диванний вумнику - почитай законодавство, а тоді дибільні коменти пиши. Поліцай, згідно закону, не мав права наодинці і т.д. - ДЕ ТАКЕ В ЗАКОНІ ПРОПИСАНО???? Що пояснювати і кому??? А фігурантів побиття на 5 років показово щоб інші побачили, можливо так і порядок почне потрохи наводитись
Клава до дідо Показати IP 20 Грудня 2020 16:53
Не треба. Хоч є де відірватися...
До дідо Показати IP 20 Грудня 2020 16:32
А повії чим Вам не догодили ???
Толіку Показати IP 20 Грудня 2020 17:11
Якщо вашого діда-поліцая на березі повісили, то не значить, що в Україні поліцейських можна так обзивати. Є Національна поліція України. Така, якою ми хочемо їх бачити, чи не така, але вона є. Там служать такі ж українці, як і всі ми. І не потрібно образ.
Так є ! Показати IP 20 Грудня 2020 17:24
Банда Несвідомих на хаті у Свідомих !
253 до Так є ! Показати IP 20 Грудня 2020 17:46
так весраль не належить свідомим, він з ними по сусідству
Невловимий Джавелін Показати IP 20 Грудня 2020 18:04
Копа копали копитами? Захотів поколядувати, але ні віршика ні пісеньки не вивчив.
Вадім Показати IP 20 Грудня 2020 18:39
Не здивуюсь якщо затриманого охоронця звати Артьом. Він постійно провокує і задирається. Одного разу бачив як він підняв руку на дівчину. Стережіться і обходьте неадеквата.
Всезнайко Показати IP 20 Грудня 2020 19:04
Вчора було 19 грудня.
1 Показати IP 20 Грудня 2020 19:08
Як дільничні працюють - так і мають. Хтось може похвалитись вирішеною проблемою у дільничного? Заяву візьме, купу паперів напише, прийде/подзвонить до порушника і скаже - ай ай ай і знов купу паперів напише і наступного разу скаже - викликайте 102 нехай вони розбираються, а там те саме...
Федір Показати IP 20 Грудня 2020 20:23
В Вєрсіку є охоронець в татухах (Артем Деркач) який не перебирає кого бити. Б’є навіть лежачих, ламає руки( Спілкується не перебираючи слів. З якого часу охорона нічного закладу стала вище прибиральниць?
Руслан Показати IP 20 Грудня 2020 22:14
Закрити нафіг той гендель! За недотримання протипежних, наприклад, норм! І всім іншим буде урок. Закони нарешті повинні бути вищими за все. Я не прихильник поліції. В них там тоже багато упирів працює, але повага до Закону повинна бути!
До 253 Показати IP 20 Грудня 2020 22:37
Так під одним же дахом ! Такі сусіди - то більше, ніж родичі ! А ведуть себе, як бандюки ! Компроментують, марку псують ?
галя Показати IP 20 Грудня 2020 22:42
Гадюшня 100%
Отакої Показати IP 21 Грудня 2020 07:21
Що ви тут строчите.Просто не ходіть туди,тай усе."Велика подія".
777 Показати IP 21 Грудня 2020 08:12
Правильно що натовкли копа вони дуже непристойно себе ведуть!!!! Був би там допоміг !!!
Андрій Показати IP 21 Грудня 2020 10:51
Хронологія подій 1) У відділку дали завдання скласти хоч кілька протоколів на порушення карантинних заходів 2) Пан дільничий пішов в центр на відкриття "йолки" побачив які там "карантині" заходи та зважив на кількість людей на свої фізичні можливості та ймовірність бути побитим і вирішив повештатись кудись подалі де більш тепло і можливо не поб'ють. 3) йти довелося довго бо в центрі всі менш-більш пристойні заклади або друзів поліцаїв, прокурорські або під "дружньою кришою ", геть закозубівший та ледь не вигрібши від студентів біля Земана в далині пан дільничий побачив яскраві промені - Променя. В голові промайнули теплі спогади з останнього корпоратива, веселі танці, дівчата смачні напої.... голова вимкнулась а ноги самі пішли наче до міражу... Та мрія розбилась об кулак :( про це в 2 частині....
Анонім Показати IP 21 Грудня 2020 13:30
Люди... ви там не були навіть.... ніхто там нікого не бив поліцейський просто проскочив в клуб не заплативши за вхід у верхньому одязі і одразу почав все знімати...хотіла б сказати що ніяких норм карантину він сам не дотримувався при цьому ...елементарно навіть маску не надягнув . Плюс поводив себе агресивно на зауваження працівників не реагував він кричав на весь заклад що він з поліції і вони не мають права його зачіпати , почав махати руками і зачепив прицьому взагалі невинних людей ... після чого йому заламали руки ... і ніхто його не вишвирював , так як двері на той момент були уже закриті . Людей ніхто не утримував ...люди від цього втомились всі веселились далі і все розуміли. І щоб не було лишніх питань ... так я там була тому росказую з того що бачила.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Грудня 2020 18:07
Люди... ви там не були навіть.... ніхто там нікого не бив поліцейський просто проскочив в клуб не заплативши за вхід у верхньому одязі і одразу почав все знімати...хотіла б сказати що ніяких норм карантину він сам не дотримувався при цьому ...елементарно навіть маску не надягнув . Плюс поводив себе агресивно на зауваження працівників не реагував він кричав на весь заклад що він з поліції не з самого початку(з боку виглядав як якийсь п'яний і неадекватний мужик)і вони не мають права його зачіпати , почав махати руками і зачепив прицьому взагалі невинних людей ... після чого йому заламали руки ... і ніхто його не вишвирював , так як двері на той момент були уже закриті . Людей ніхто не утримував ...люди від цього втомились всі веселились далі і все розуміли. І щоб не було лишніх питань ... так я там була тому росказую з того що бачила.
До мельник Показати IP 22 Грудня 2020 01:28
Там продають наркотики а главний поліцейський Луцька це кришує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus