USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Німеччині під час лекції в клініці вбили сина експрезидента

20 Листопада 2019 08:29
У вівторок, 19 листопада, під час читання медичної доповіді в одній із клінік Берліна був убитий син колишнього президента Німеччини Ріхарда фон Вайцзеккера, лікар Фрітц фон Вайцзеккер.

Як повідомляє DW, Фрітц фон Вайцзеккер був головою відділення внутрішньої медицини приватної берлінської клініки, розташованої біля Шарлоттенбургского палацу, пише Укрінформ.

Він читав доповідь у своїй клініці перед 20 слухачами, коли на нього напав чоловік, який знаходився серед глядачів, і завдав ножове поранення. В результаті 59-річний лікар помер.

Повідомляється також, що в результаті нападу серйозні травми отримав один зі слухачів лекції, який намагався захистити фон Вайцзеккера. З важким пораненням його госпіталізували.

Поліції вдалося затримати підозрюваного. Його мотиви поки невідомі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сталін Показати IP 20 Листопада 2019 10:55
ставлю на чорне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus