USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У німецькому готелі побили бійця ЗСУ, який приїхав на реабілітацію

13 Березня 2023 09:09
У Франкфурті охоронець готелю побив українського військового, який приїхав на реабілітацію після поранення та зайшов у готельний бар у формі Збройних сил України.

Про це повідомила Новинарня з посиланням на коментар генерального консула України Вадима Костюка.

Зазначається, що український воїн після побиття потрапив до шпиталю з поламаною щелепою та струсом мозку. Нині йому потрібна операція.

«За нашою інформацією, у п’ятницю ввечері наш військовий зайшов в уніформі до бару готелю. Після кількох зауважень з боку персоналу та охорони готелю щодо невідповідності його дрескоду, сталася усна суперечка, а потім бійка після спроби з боку охорони (представник народів Кавказу) вивести нашого бійця. Внаслідок інциденту у нашого громадянина-перелом щелепи та струс мозку. Поліцією зафіксовано цей факт», – розповів генконсул.

Наразі даний інцидент розслідується.

Тим часом, українці почали масово писати негативні відгуки на німецький готель, у якому побили військового.

У Google-відгуках оцінка готелю Roomers тепер складає 1,4. Загалом вони мають понад 11 тисяч. Останні відгуки залишені українською, люди пишуть про жахливий сервіс та закликають адміністрацію готелю розібратися з охоронцем, який завдав тілесних ушкоджень українцю.

«Небезпечне місце, де калічать і б’ють клієнтів. Після відвідування цього закладу клієнти опиняються у лікарні», – йдеться в одному із коментарів.

«Жахливий готель. Охоронці можуть і вбити тебе, якщо їм щось не сподобається. Бережіть себе від таких місць», – йдеться в іншому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Радувець Ларіса Показати IP 13 Березня 2023 11:25
Дайте посилання, ще й ми напишемо відгуки!
Ірина Показати IP 13 Березня 2023 12:21
Він ще б з автоматом в бар зайшов в Німеччині. В європейських країнах заборонено ходити у військовій формі. Це в Україні можна все.
Радувець Ларіса до Ірина Показати IP 13 Березня 2023 12:45
Це не дозволяє калічити людину, викликали б поліцію і все перейшло б у правове поле.
Ірина до Радувець Ларіса Показати IP 13 Березня 2023 17:12
Я з вами згідна. Але ми з Вами не знаємо ситуації і робимо такі висновки, які нам хочеться. Я думаю, що в Німеччині точно винні будуть покарані.
Ольга до Ірина Показати IP 13 Березня 2023 12:50
То треба калічити тих, хто не відповідає дрескоду? То готові були розірвати за відсутність маски, то тепер одяг не сподобався...Люди - дикуни.
Ірина до Ольга Показати IP 13 Березня 2023 17:19
А де я сказала, що треба калічити людину. Бажаю щиро цьому солдату скоріше виздоровіти. Але він пішов в Німеччині в військовій формі ні в театр, ні в планетарій, а в бар. Невідомо в якому стані. Франкфурт дуже гарне місто, і там, окрім бару, є на що подивитися. Німецькі поліцаї розберуться, повірте. А ми, як чистокровні українці вже і без них все знаємо, висновки зробили, ярликів понавішували.
До Ірини Показати IP 13 Березня 2023 18:11
Пані Ірино ви пишете правдивий і чесний коментар але це більшість це подобається.Пропоную провести розслідування чому він (за чий) рахунок поїхав в Германію бухати а не на реабілітація. І значить він абсолютно здоровий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus