USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«У нього зростає апетит», – Зеленський про те, чого хоче Путін

2 Квітня 2022 09:36
Президент Володимир Зеленський вважає, «апетити Путіна зростають» і його може зупинити лише рішучий спротив.

Про це глава держави сказав в інтерв’ю каналу Fox News, передає ТСН.

На запитання, чого Путін хоче отримати у війні з Україною, Зеленський відповів: «Путін хоче того, що йому дасть Захід».

«Чим більше ви їм дасте, тим більше у них зростає апетит», – сказав Зеленський.

За його словами, Путін продовжить свою агресію в Європі за межами України і отримає те, що хоче, якщо його не зупинять зараз.

Читати ще: «Попереду – складні битви»: Зеленський про ситуацію на фронтах на різних напрямках

Зеленський наголосив, що «всі повинні знати: якщо нас затиснуть у кут, українські військові відповідатимуть на повну силу».

Також президент наголосив, що Україна не торгує своєю територією, а питання територіальної цілісності та суверенітету нашої держави не обговорюється.

«Перемога правди – це перемога України та українців. Питання в тому, коли це (війна, – ред.) закінчиться. Це глибоке питання. Це болюче питання. Крім перемоги, український народ не погодиться з жодним результатом», – зазначив Зеленський.

У відповідь на питання про те, на що президент готовий погодитися, щоб укласти мирну угоду з РФ, і чи йдеться про якісь можливі поступки території України Росії Зеленський сказав: «Ми не торгуємо своєю територією. Питання територіальної цілісності та суверенітету не обговорюється».

Крім того, глава держави сказав в інтерв’ю каналу Fox News прокоментував вчорашній вибух на нафтобазі у російському Бєлгороді і звинувачення РФ, що причиною вибуху начебто стала атака українських вертольотів.

«Ви атакували російський військовий склад на російській землі за допомогою гелікоптерів?» – запитав журналіст у Зеленського.

«Мені шкода, але я не обговорюю жодного свого наказу як головнокомандувача. Є речі, якими я ділюся лише з військовими ЗСУ, коли вони зі мною розмовляють», – сказав Президент України.

Зеленський наголосив, що увесь світ має знати: Україна перебуває у стані війни.

«На нас напали. Це важливо. Це найбільша трагедія. І сьогодні, почути ці повідомлення про те, що десь щось вибухнуло, коли в Україні йде війна – чесно кажучи, говорити про це непрофесійно. Вони окупували нашу територію. Вони напали на нас. Ця війна триває вже 8 років, тому що б не відбувалося в певній ситуації, мені важко коментувати», – зазначив глава держави.

Також Зеленський закликав США надати Україні важке озброєння і техніку.

З його слів, наразі українські військові більше потребують не бронежилетів і спеціальних шоломів, а важкої зброї.

«Просто дайте нам ракети, дайте нам літаки. Ви не можете дати нам F-18 чи F-19 (американські винищувачі – Ред.) або що у вас є, то дайте нам старі радянські літаки», – сказав Зеленський. «Ось і все. Дайте їх мені в руки. Дайте мені щось, чим я можу захистити свою країну».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Green Показати IP 2 Квітня 2022 11:31
"Не торгує своєю територією''. А Крим на 15років хто планує віддати москалям? А схід під якісь домовленності? А зараз орки всю силу передислоковують на східні терени для чого? Щоб побільше окупувати території і в переговорах закріпити їх за собою! А наші горе-переговорники підуть на це. Тільки для чого зруйновані міста , знищена економіка , людські жертви...?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus